Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvesen/viccesen mit lehet reagálni az ezekhez hasonló megjegyzésekre?
Hogy háríthatnám el ezeket a megjegyzéseket úgy, hogy ne sértődjön meg?
A legjobb fiúbarátom mostanában elég sok szexuális jellegű megjegyzést tesz.Tudom,hogy bejövök neki,ő is nekem,de egyenlőre barátságnál nem szeretnék többet.(Később lehet.)Mindig próbálom ilyenkor poénra venni,kisebb-nagyobb sikerrel. Pl.:
Most úgy átmennék hozzád és szétszednélek./Remélem nincs rajtad sok ruha./Unalmas egyedül.Itt fekszek az ágyamban.Nem jössz ide mellém?
Stb...
Ezekre mit lehet mondani,hogy lehet kedvesen elutasítani?
15/l
Én is szoktam ilyeneket, na jó egy kicsit finomabb célzásokat mondani több lány barátomnak is de ők is viccre veszik mint én, sőt, belemennek a játékba. Ők is hasonlókat mondana vissza nekem. És nem vagyok alulművelt paraszt sem, csak hogy a beszólásokat elkerüljem. Tehát lehet viccnek is felfogni.
pl.:
-Van egy óvszer a kabátomban, nem akarod el "ba.szni" velem a vonaton? :$
-De, majd pénteken el "ba.sszuk" ha velem jössz.
Kedves 14.-es!
ŐŐŐŐŐ nem!
Akinek ilyeneket mondok az ugyanúgy mond nekem is ilyeneket.
Attól h ez neked lehetetlennek tűnik attól még nem az. Sőt, képzeld van olyan lány aki nem hogy visszaír ilyen hülyeségeket hanem ő kezdi.
Biztos van olyan szituáció is amit te vázoltál fel de én nem vagyok egy agresszív állat.
Kész vége, slussz passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!