Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedvesen/viccesen mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvesen/viccesen mit lehet reagálni az ezekhez hasonló megjegyzésekre?

Figyelt kérdés

Hogy háríthatnám el ezeket a megjegyzéseket úgy, hogy ne sértődjön meg?

A legjobb fiúbarátom mostanában elég sok szexuális jellegű megjegyzést tesz.Tudom,hogy bejövök neki,ő is nekem,de egyenlőre barátságnál nem szeretnék többet.(Később lehet.)Mindig próbálom ilyenkor poénra venni,kisebb-nagyobb sikerrel. Pl.:

Most úgy átmennék hozzád és szétszednélek./Remélem nincs rajtad sok ruha./Unalmas egyedül.Itt fekszek az ágyamban.Nem jössz ide mellém?

Stb...

Ezekre mit lehet mondani,hogy lehet kedvesen elutasítani?

15/l

2013. okt. 21. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem barát, csak egy perverz bunkó, aki zaklat. Nehogy már neked legyen bűntudatod, hogy nem kíméled eléggé az érzékeny kis lelkét. A figyelmesség kétirányú utca.
2013. okt. 22. 01:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Ennyiből lehet,hogy tényleg az jön le,hogy nem barát,de aki ismer mindkettőnket az tudja,hogy milyen jól kijövünk,meg megértjük egymást.
2013. okt. 22. 15:03
 13/15 anonim válasza:

Én is szoktam ilyeneket, na jó egy kicsit finomabb célzásokat mondani több lány barátomnak is de ők is viccre veszik mint én, sőt, belemennek a játékba. Ők is hasonlókat mondana vissza nekem. És nem vagyok alulművelt paraszt sem, csak hogy a beszólásokat elkerüljem. Tehát lehet viccnek is felfogni.

pl.:

-Van egy óvszer a kabátomban, nem akarod el "ba.szni" velem a vonaton? :$

-De, majd pénteken el "ba.sszuk" ha velem jössz.

2014. márc. 12. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Ők sem biztos ám, hogy élvezik az ilyen vicceket. Lehet, hogy csak nem mernek szólni, hátha úgy le lesznek tolva, mint a kérdező.
2014. márc. 12. 17:53
 15/15 anonim válasza:

Kedves 14.-es!

ŐŐŐŐŐ nem!

Akinek ilyeneket mondok az ugyanúgy mond nekem is ilyeneket.

Attól h ez neked lehetetlennek tűnik attól még nem az. Sőt, képzeld van olyan lány aki nem hogy visszaír ilyen hülyeségeket hanem ő kezdi.

Biztos van olyan szituáció is amit te vázoltál fel de én nem vagyok egy agresszív állat.

Kész vége, slussz passz.

2014. márc. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!