Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szóltok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szóltok ilyen vagy hasonló tetováláshoz egy lányon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. okt. 19. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmit.

Vagy először azt gondolnám,hogy na ez is divattetovált...

2013. okt. 19. 16:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó, és honnan tudod, hogy nincs-e jelentése annak a tetoválásnak?
2013. okt. 19. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Így nagyon nem tetszik. Legyen a lapockán vagy a bokán, esetleg hason vagy csípőn. De kézen/csuklón egyedül nem szép. Hozzátenném imádom a tetovált lányokat.
2013. okt. 19. 16:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy "egyedül"?
2013. okt. 19. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Milyen jelentése lehet egy tetoválásnak, sírva könyörgöm? És miért csinál valaki ilyen látható helyre? Ja, hogy egyből mindenki kérdezze, hogy "jaj istenem, mi történt?"
2013. okt. 19. 16:50
 6/11 A kérdező kommentje:

:D

Miért, a festményeknek milyen jelentésük lehet?

Ez is ugyanolyan művészi dolog lehet (ha jól csinálják), mint a festészetnek vagy a fényképészetnek!

Mi a különbség, hogy vászonra vagy bőrre alkotunk?

2013. okt. 19. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Azt gondolom, hogy gusztustalan. A bőr nem vászon. A kézen lévő tetoválás pedig pont olyan rossz mintha az arcon lenne. Feltűnési viszketegség semmi több. A csajt egyből leírnám, mert nyilvánvalóan teljesen különböző az értékrendünk.

Egyébként jobb munkahelyeken is alapelvárás, hogy tetoválás látható helyen nem lehet.

2013. okt. 19. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:
sztem tök jó, én is filozok azon h legyen vmien tetko rajtam .. csak megvárom h legyen vmi jelentése, jelentéktelenül nem akarom :/ 22f
2013. okt. 19. 17:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha egy lányt egyből leírnál annak alapján, hogy egy olyan művészi dolog található a csuklóján, ami tükrözi a személyiségének vagy a gondolkodásmódjának egy részét, akkor teljesen igazad van, nem egyezik az értékrendünk.
2013. okt. 19. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem az en vilagom.

En is azoknak a taborat erositem, akik nagyon nehezen ertik meg, hogy mi szukseg van arra, hogy barmi is megjelenjen a borunkon, meg akkor sem ertem, ha adott esetben mely jelentosege van a dolognak.

En valahogy ugy vagyok ezzel, hogy ha valami igazan fontos nekem, ha valaminek ellenalhatatlan jelentosege van szamomra, akkor az annyira eros es mely dolog, annyira sziklaszilard, annyira a szemelyisegem reszeve valt, hogy teljesen felesleges, hogy a testemen is lathatova tegyem, mert egyreszt belul ugyis megingathatatlan, masreszt annyira intimnek gondolom, hogy nem kell azt masoknak latnia egy tetovalason keresztul.

Divat szempontbol pedig abszolut nem erdekes szamomra a tetovalas mint olyan.

De kulonbozoek vagyunk. Masok biztosan szeretik, ha lathato jelei vannak annak, ami fontos szamukra.

2013. okt. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!