Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos kinézetű férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NyolcOne9 kérdése:

Az átlagos kinézetű férfiak miért indulnak óriási hátrányból a lányoknál?

Figyelt kérdés
Különböző visszajelzések alapján 5/10-es vagyok külsőre, ami vissza is köszön az ismerkedéseim során. Ugyanis pár mondat után faképnél hagynak. Többen nem is értik, hogy miért szingli egy ilyen értelmes és normális fiú. Holott nekik sem kellek. Ráadásul pénzem sincs, hogy azzal tudjam kompenzálni az átlagos külsőmet.
2013. okt. 21. 21:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem igencsak értelmesebb vagyok, mint a mai huszonévesek nagy része. Nem "egyszer élünk" stílusú vagyok egyáltalán. Vagy te milyen gondolkodásmódra gondolsz?
2013. okt. 25. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Érzelmi gondolkodásra. Az, hogy racionálisan, logikusan gondolkodsz, az tök jó dolog az élet legtöbb területén, de a nőkkel való interakciókban nem annyira segít. Ez persze nem azt jelenti, hogy velük ostobán kell viselkedni, de érdemesebb eleinte inkább érzelmi oldalról megközelíteni őket, nem pedig a logikus tények felől ("értelmes, jófej, normális srác vagyok, ezek ellenére miért nem kedvelsz mégsem?")
2013. okt. 25. 15:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem az én stílusom, mindenféle marhaságot összehordani, hogy jófejnek tűnjek. Ha ez kell nekik, akkor inkább maradok egyedül.
2013. okt. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!