Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában mit gondolnak egymásról az emberek?

Ebben nagyod igazad van az első mondatod leszámítva. Ha nem hiányozna, akkor nem lennél itt.
Nem azt mondtam, hogy fogj egy gumit, verjél be 5 voda-kólát aztán mássz rá az első srácra. De ne legyél alapból elutasító mindenkivel. Ha van egy srác akin megakadt a szemed és úgy alakul, akkor beszélgess vele. Aztán majd alakul. Csak adj esélyt neki.

Ha vkinek tényleg tetszel és komoly kapcsolatot szeretne tőled, nem lesz bunkó meg ilyenek, vagy nem azt akarja h 1 hónapon belül feküdjetek le.
Tippem szerint apukád azért ilyen édesanyáddal, mert valószinűleg már nem olyan a viszonyuk, mint akkor régen, ha volt olyan. Ez lehet egy magyarázat.
Viszont vagy nem volt még komoly érdeklődő feléd, vagy még nem találkoztál mondjuk velem. De hidd el nem csak én vagyok, így h komoly kapcsolatot szeretnének.
Rengetegen vannak így, mindenhol. Csak valószínüleg még nem volt velük alkalmad megismerkedni...
Sok sikert! ;DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!