Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valójában mit gondolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mit gondolnak egymásról az emberek?

Figyelt kérdés
Őszintén szóval nem igazán bízom meg férfiakban. Vannak persze fiú haverjaim, de hogy én ennél is tovább menjek bárkivel is, az még valójában sosem jutott eszembe. Rájuk sem próbálok "úgy" tekinteni, és tartom az egészséges távolságot! Én ennek az okát abban keresem, hogy édesapám sosem bánt túl kedvesen anyukámmal: nem verte vagy ilyesmi, egyszerűen csak tiszteletlen. És én is egész életemben így képzeltem a jövőt egy pasas mellett, hogy ő beugat nekem hogyan nézek ki, mit kell csinálnom, folyton aláz, aztán még utána elvárja, hogy mindent megcsinálj neki. Esküszöm próbálok ez ellen küzdeni, de ez az egész olyan mélyen belém ivódott, hogy egyszerűen nem megy máshogy gondolkodni, és közben hallgatom anyámékat, hogy milyen gáz, hogy a gyerekük homokos -_-". És sokat ront a helyzeten, hogy nem látok az emberek fejébe. Szóval tudnom kell az igazságot! Mi a fene jár mások fejében másokról! A férfiak tulajdonképpen mit gondolnak a nőkről, mi a fenét akarnak tőlük valójában, más lányoknak is vannak ilyen problémáik vagy -bár ne adja ég- ez nekik a normális, ami a szüleim között folyik házasság címén, ez a mindennapi. A legőszintébb bejegyzéseket, please!!!! 20/l

2013. okt. 21. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ebben nagyod igazad van az első mondatod leszámítva. Ha nem hiányozna, akkor nem lennél itt.

Nem azt mondtam, hogy fogj egy gumit, verjél be 5 voda-kólát aztán mássz rá az első srácra. De ne legyél alapból elutasító mindenkivel. Ha van egy srác akin megakadt a szemed és úgy alakul, akkor beszélgess vele. Aztán majd alakul. Csak adj esélyt neki.

2013. okt. 23. 18:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazából nincs nagy érdeklődés felém szóval igazából tök mindegy mit akarok.
2013. okt. 24. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha vkinek tényleg tetszel és komoly kapcsolatot szeretne tőled, nem lesz bunkó meg ilyenek, vagy nem azt akarja h 1 hónapon belül feküdjetek le.

Tippem szerint apukád azért ilyen édesanyáddal, mert valószinűleg már nem olyan a viszonyuk, mint akkor régen, ha volt olyan. Ez lehet egy magyarázat.

Viszont vagy nem volt még komoly érdeklődő feléd, vagy még nem találkoztál mondjuk velem. De hidd el nem csak én vagyok, így h komoly kapcsolatot szeretnének.

Rengetegen vannak így, mindenhol. Csak valószínüleg még nem volt velük alkalmad megismerkedni...

Sok sikert! ;DDD

2013. okt. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!