Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfihoz, hány éves nő illik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 00:38
16/21 A kérdező kommentje:
ahaaaa.... nem tudtam. Magyar vagyok,magyarul tudok csak. :)
2013. okt. 21. 08:04
17/21 anonim válasza:
19 éves vagyok, a párom 33. Ezt nem az évek száma határozza meg...de azért 18 év alatt nem ajánlott...szerintem
18/21 A kérdező kommentje:
értem. na és mit gondolsz a jövőtökről? később nem lesz gond a kor külömbség?
2013. okt. 21. 09:29
19/21 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ki illik és ki nem. Az, akivel szeretik és megértik egymást.
Mindazonáltal nem vagyok a túl nagy korkülönbség híve, szerintem ÁLTALÁBAN jobb, ha azért korban is közelebb áll két ember egymáshoz. De nem véletlenül hangsúlyoztam, hogy általában, vannak példák jól működő kapcsolatokra nagyobb korkülönbséggel is.
Meg ez egyéni ízlés kérdése is. A férjemnek pl. előttem szinte mindig 3-4 évvel idősebb barátnői voltak, én egyidős vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!