Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik a bak nő a rák férfihoz? Valakinek ilyen tapasztalata? Ki illik a bak nőhöz? Tapasztalat érdekel!
Ez egy hülye horoszkópos baromság. Már megbocsáss.
Nem azon múlik mit ír a horoszkópod, ha hiszel benn igen akkor teljesülni fog mert hittél benn. Aki nemhisz benn annak nemteljesül...
köszi, mert én úgy vettem észre, hogy a gyengéd rák pasi és az erős bak nő kiegészítik egymást :-)
Azért várok még véleményeket, ha vkik így vannak:-)
A sok idióta meg lepontozza azokat, akik nem hisznek ebben a marhaságokban...
Igen, pontozzatok le engem is. Ez krva nagy hülyeség.
Mindenki buta aki nem hisz ebben!!!!!
Majdnem 100%.ban igaz, amit a családtagjaimról ír, és az ismerőseimről! Amúgy a napi és a havi horoszkóp hülyeség, ezt beismerem!
Az egyik hosszászólóhoz, még annyit, hogy én bak nő vagyok, tehát domináns... és nem viselek el domináns férfit (pl. kos, oroszlán) Tehát nekem a nyerő a kedvesebb, odaadóbb, gyengédebb pasik! És a rákok a környezetemben ilyenek!
Esetleg szűz, bika, halak???
Én csak az ebben hívőkre vagyok kíváncsi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!