Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen fiatalon ettől félni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fiatalon ettől félni? Vagy mi a bajom?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és nem az elkötelezettségtől félek, mert lassan egy éve menyasszony vagyok, hanem hogy nem élhetek már? A párom dolgozik (fél évvel fiatalabb) betöltötte a 21et ő is már. Én jelenleg nem dolgozom suli után munkát keresek. Létezik, hogy depis lettem, hogy vége a "gyerekkoromnak", és jön a nagy betűs élet? Nem a barátommal van a probléma, a kapcsolat rendben van. Előtte egy 5 éves kapcsolatom volt, a vége felé ott is az éreztem már. Viszont itt most nincs szó a vége felé szóról.. mi ez? Félek az öregségtől? Vagy, hogy egy pasinak kell örökre megfelelnem, és eltűnik a pasikkal beszélgetés, és jön a nagybetűs összeköltözés külön kecóba? (Ja igen most is együtt lakunk egy éve. Csak most nálunk, a szüleimnél. Előző barátommal nem laktunk együtt. Mi a bajom? Mitől félek? Mi a teendő?

2013. okt. 21. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ne keverjük ebbe bele a nagyszülőket, amikor most kitolódik az iskoláztatás is....
2013. okt. 21. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!