Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki aki fiatalon átesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki aki fiatalon átesett abortuszon le tudná írni nekem hogy milyen volt?

Figyelt kérdés
Nem csak magát az abortuszt, hanem hogy élted meg, előtte, utána, stb., szóval mindent. Köszönöm.
2013. szept. 15. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

nem volt túl kellemes

0/F

2013. szept. 15. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért? Előtte állsz, vagy gondolkodsz rajta?
2013. szept. 15. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Mennyire fiatal?A 22 belefér?

Egyszer kiszakadt a gumi és a 72 órás tabletta nem hatott,és a barátnőmmel mérlegeltük a dolgot.Az abortusz mellett döntöttünk.Őt annyira nem viselte meg.

Engem jobban.Hogy felnőttek vagyunk és vállalnunk kell a következményeket.Mivel ő az anya,neki kell kihordna stb..De mivel én vagyok az apa nekem kellene eltartani őket.Mellettük állni.Az teljesen szíven üti az embert ha nem áll készen rá.Az más kérdés,hogy én láttam azt amint a barátnőm nem.

A kis darabkákat.Borzalmas volt.

2013. szept. 15. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
exem még előttem átesett rajta. Teljesen tönkretette lelkileg...
2013. szept. 15. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

Aki elvetet egy gyereket az meg is érdemli,hogy utána kikészüljön... 15 évesen nem a b*sz*son kéne járnia az ember eszének,de ha meg már minden áron akkor meg gondoljon a következényekre.Hogy megöl egy gyereket...

Ugyanez vonatkozik a más korosztályú emberekre is,bár az ilyen nem is ember...

2013. szept. 15. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 kedves válaszoló!.. Te honnan tudod, hogy ha valakinek ezt kellett választani akkor az hogyan, miért tette? Azért vannak olyan dolgok amik eléggé befolyásolják a dolgokat szerintem...
2013. szept. 15. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyan én nem voltam annyira fiatal (27 éves), de leírom. Már volt 2 gyerekünk, nem terveztünk többet, és nem is tudtuk volna eltartani. Védekezés mellett estem teherbe, a mai napig nem értem, hogyan...Abortusz előtt nem voltam nagyon sokkos állapotban, mert annyira "eldöntöttem", hogy ezt kell tennem, hogy ezt láttam a helyes útnak. Ezt úgy értem, hogy kényszerítettem magam arra, hogy ne gondoljak a gyermekemre, mert nem tudtam volna végigcsinálni, pláne, hogy már két gyermeket kihordtam. A műtét kb 15 perces. Ha még nem szültél, előző este, vagy aznap korán betesznek neked egy méhnyak tágítót. A műtét előtt infulzióban kapsz altatót, azonnal elalszol, már akkor ébredsz, mikor vége, és az ágyban fekszel. Utána fizikailag nem érzel fájdalmat, de lehet egy kis vérzés. A lelki része sokkal nehezebb. Én kicsit depressziós lettem, mert ez igazából egy gyász időszak, méghozzá olyan gyászé, amit nem nagyon beszélhetsz meg senkivel, és csak te érzed át a legjobban... Nehéz időszak lesz!
2013. szept. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!