Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai férfiakkal?
71% írtam neked.
81% Jó lenne, ha már békén hagynátok a nemi identitásomat, mert ez már sértő számomra.
Tisztában vagyok vele, hogy írtál nekem, de nem szeretnék most magyarázkodni és válaszolni. Ne haragudj.
Abban legalább nem kételkedem, hogy te lány vagy. Viszont ha a rágalmazók tudják képpel, vagy más módon bizonyítani az ellenkezőjét, akkor arra is kíváncsi lennék.
Na, akkor nekem bizonyíték kell, de tüstént! :D
Vagy tényleg ennyi nemi identitászavaros jár errefelé?
Azért kérem én is a bizonyítékot. Mert még perpillanat hiszek neked, kérdeztelek is erről és azt mondtad, hogy lány vagy.
Bár, még az sem lepne meg, ha ez egy jól kitalált csapatjáték lenne és mindannyian kandúrok lennétek. :P
Bevallom, tényleg visszautasított. :( Pedig küldtem neki képet a farkamról, de ez se hatotta meg... Csak a pénz kell neki!
Egyébként milyen bizonyítékot szeretnél?:D A nicknevén kívül semmi bizonyítékod arra, hogy nőnemű lenne. :D
26-os vagyok, nekem küldött most egy képet, tényleg szép lány :-)
Bocsi Princess_of_the_Moon ;)
Csapatjáték ezekkel a pasikkal, ne butáskodj már.
Én egyedülálló single csajszi vagyok, aki csak szerényen válaszolgat a kérdésekre és a privátokra, és néhányan meg másképpen értelmezik egyes mondataimat, abból is fakad ez a férfi vagyok dolog. Holott ez nem így van. Ha van további kérdésed, írj nekem és szívesen, őszintén válaszolok minden egyes kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!