Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miféle bunkó, idióta nőcskék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle bunkó, idióta nőcskék válaszolgatnak itt, akik szerint ez a fiatalember "undorítóan vézna"?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Yk8jV7r6VMk

Vszleg még soha nem láttak valóban vézna embert!

És nagyon kíváncsi lennék, ők vajon milyen kinézetűek!

2013. okt. 20. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
jaaaj neeee-- pedig ez az oldal a világ egyensúlyának szabályozója, amit itt mondanak AZ ÚGY IS VAN!!!:@
2013. okt. 20. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Vékony ugyan, de szálkás, izmos, sokkal vonzóbb, mint azok a nagydarab faszik akiket rettenetesen idősítenek a túlméretezett izmok vagy felesleges háj.

A vézna az akin izom sincs.

22N

2013. okt. 20. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Nekem a véznáról egy 2 méteres colos pasi jut eszembe, akinek a háta is görbül lefelé olyan vézna

2013. okt. 20. 21:09
 14/17 BlackSword ***** válasza:
De tényleg gizda/kákabélú/zörgőcsontű... Kint vannak a bordái...
2013. okt. 20. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem nevezek senkit undorítónak, de nekem sem tetszik, az én ízlésemhez mérten is túl vékony. Nekem a kis pocak a szexi, vagy a nagyobb darab, macis alkat. Nem mindenkinek ugyanaz a zsánere.
2013. okt. 20. 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a pont jó, nem vézna.
2013. okt. 20. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:

A karja jó, az nekem pont elég izmos.

Párom is kb ilyen alkat egyébként, de azt hiszem sokat dob rajta a mellizom. Ennek a pasinak semmi mellizma sincs, teljesen lapos. Na páromnak sem hatalmas, de azért elemelkedik a mellkasa többi részétől. Szerintem ez a srác emiatt tűnik véznának.

25N

2013. okt. 21. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!