Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy néztek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy néztek meg egy pasit? Hosszan vagy?

Figyelt kérdés

Arra lettem figyelmes,hogy iskolában folyóson pl. úgy néznek hogy,mintha véletlenül néznének rám,és így pislognak egyet rám néznek,pislognak megint és elnéznek.

Engem sokkal idősebbek szoktak megnézni,talán azért mert 183 cm körüli vagyok,és mindenki 17 év körülinek tippel?(Elvileg nem nézek ki rosszul)(15 leszek..) Magasnak számítok?Utcán így is alig találkozom nálam magasabb emberrel.Ja és a legtöbb így bámulva néz,vagy csodálkozva,nagyra nyitott szemekkel,ez mit jelent?Normálisan öltözöm,kedves vagyok.

2013. okt. 20. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Képet küldesz? és megmondom :) 18L
2013. okt. 20. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is küldesz, légy szíves? :)
2013. okt. 20. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam 15 éveseket nézegetni. Mostanában max. rájuk szólni szoktam, hogy próbáljanak már meg viselkedni. Kb. ennyi.

Alapból meg ha tetszik egy pasi, akkor eleve nem kell órákig/percekig néznem, mert egy-két pillantásból is el tudom dönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Ha igen, akkor nyilván nem bámulom, csak oda-oda pillantok. Közben le lehet szűrni, hogy neki tetszem-e.

2013. okt. 20. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok ezzel én is :D
2013. okt. 20. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hármasnak! Bocsi, de képet nem küldök senkinek! :)
2013. okt. 20. 15:51
 6/7 anonim válasza:

Ugyan Így vagyok!

15/F

2013. okt. 20. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

hirtelen,milyen sok csodálattal figyelt 15 éves ember gyűlt körünkben össze :D

vagy nagyon csúnyák vagytok vagy túl jól néztek ki...valszeg. az előbbi :D

2013. okt. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!