Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beléptem az fb fiókjába, és sokkolt amiket ott olvastam, miért járt egyáltalán velem?
Vannak problémák mindenkinél, de ha az értékrend nagyon eltérő, előfordulhat ilyen.
Ha 5 évig veled volt, biztos hogy szeretett, nem játszotta meg magát. Csak idő közben ellaposult, és már nem tekintett rád úgy, mint a szerelmére. Gondolt egyet, lépett, mert jobb ez így mindkettőtöknek. Neki könnyebb feldolgozni, ha egyik napról a másikra kidob. Nem tudom mi értelme lenne húzni, nyaggatni, még az utolsó rongyot is lehúzni egy szakításról, vagy egyeseknél hogy működik. Napokig, hetekig rágódtok rajta, hogy fú most szakítottunk, vagy nem, vagy mégis, vagy mégse, áá inkább tényleg szakítsunk. Ennek a vergődésnek nincs értelme, vége van aztán kész.
Nem volt tiszta a szitu, egyik pillanatban azt hiszi az ember még akkor nőzött, mikor még együtt voltatok, aztán már akkor mikor már nem.
Viszont így világos, hát ez elég szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!