Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beléptem az fb fiókjába, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beléptem az fb fiókjába, és sokkolt amiket ott olvastam, miért járt egyáltalán velem?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán bánt velem az exem, a szakítás még undorítóbb volt, ahogyan intézte. És amiket utána művelt. Tudtam a mail címét, és dühömben beléptem az fb-jébe. Szakítás után felvett egy lányt, és már kikezdett vele, beszélt vele is és velem is. Kibeszélt az ismerőseinél, más lányokkal beszélt úgy mint velem a kapcsolatunk elején. Csak úgy bejelölgetett lányokat, ismerkedés céljából,akik le is koptatták. Nem vette észre, de undorítónak tartom, hogy vannak ilyen emberek. Tudom, hogy nem volt szép dolog belépnem hozzá, de azokat a dolgokat, amiket tett velem, sem voltak szépek. Inkább nem is kezdenék bele. Most komolyan minden pasi ilyen, ha van barátnője?
2013. okt. 19. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak örülhetsz,hogy megszabadultál egy ilyen féregtől!Amúgy,nem nem minden pasi ilyen,szerencsére.
2013. okt. 19. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Vannak problémák mindenkinél, de ha az értékrend nagyon eltérő, előfordulhat ilyen.

Ha 5 évig veled volt, biztos hogy szeretett, nem játszotta meg magát. Csak idő közben ellaposult, és már nem tekintett rád úgy, mint a szerelmére. Gondolt egyet, lépett, mert jobb ez így mindkettőtöknek. Neki könnyebb feldolgozni, ha egyik napról a másikra kidob. Nem tudom mi értelme lenne húzni, nyaggatni, még az utolsó rongyot is lehúzni egy szakításról, vagy egyeseknél hogy működik. Napokig, hetekig rágódtok rajta, hogy fú most szakítottunk, vagy nem, vagy mégis, vagy mégse, áá inkább tényleg szakítsunk. Ennek a vergődésnek nincs értelme, vége van aztán kész.

2013. okt. 19. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz meg semmi közöd, hogy szakítás után mit csinál más nőkkel...
2013. okt. 19. 12:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem szakítás alatt, hanem alattam csinálta ezeket a dolgokat, meg szállodai szobát is kivett. De nem nekünk, mikor együtt voltunk. Nem volt lapos a kapcsolatunk, már nem azért. Azóta nem érdekel, be se léptem hozzá, jelentéktelen alak...
2013. okt. 19. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:
velem is ez volt 2 év után csajoknak írogatott h így megduglak úgy megduglak aztán én ezt megtudtam, most meg sír utánam h ő nem csalt meg csak írogatott -.-"
2013. okt. 19. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem volt tiszta a szitu, egyik pillanatban azt hiszi az ember még akkor nőzött, mikor még együtt voltatok, aztán már akkor mikor már nem.

Viszont így világos, hát ez elég szomorú...

2013. okt. 21. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!