Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudtam beléptem be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtam beléptem be másnak a fiókjába?

Figyelt kérdés
Ma be akartam lépni a twoo oldalamra, és egy férfi adatlapjában találtam magam. Mintha az ő nevében léptem volna be. Ráadásul a fényképei között ott volt egy lány fényképe, a barátom lányának egy fotója. Már az is furcsa, hogy tudtam belépni egyáltalán a férfi oldalára, de a fénykép nekem még furcsább. Jár az agyam, keresem az összefüggéseket. Kb. két éve beszéltem egy ilyen nevű férfival, de nem vagyok benne biztos, hogy ő az. De akkor is, hogy tudtam belépni? Telepítettem pár hónapja kémprogramot, amit soha nem használtam, mert ahhoz az én gépemen kellett volna belépni neki. Barátom miatt vettem a programot, de nem foglalkoztam vele. Már az is hihetetlen, hogy be léptem az ő nevével. Az meg, hogy a barátom lányának fotóját találom ott, nekem nagy rejtély. Először arra gondoltam, hogy a barátom adatlapjába léptem be??? De nem, mert azóta egyeztettem az egyik hölggyel... A fotót tudom ki csinálta, gondoltam arra is, hogy nem-e a fotósnak van köze a pasihoz. De akkor is...??? Iszonyú kíváncsi lennék a megoldásra. Van valakinek ötlete?
2013. júl. 6. 09:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hiba, jelentsd be talán lóvét is kapsz érte.
2013. júl. 6. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!