Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, mit gondoltok a párotok ölbe kapásáról?
Figyelt kérdés
Én 60 kg vagyok, a párom a munkában néha 30kilós ládákat emelget gond nélkül, de az sem tetszik neki, ha üdvözlésképpen a nyakába ugrok, mert annyira örülök neki. Nincs semmi ölbe kaplak és az ágyba viszlek, vagy ilyesmi... szerintem ha hozzá mennék sem vinne át a küszöbön, pedig még a mostoha apám is felkapta a 120 kilós anyukámat, és átvitte a küszöbön, meg poénból emelgette. Mondjuk ő gyúrt, és néha velem súlyzózott, de akkor is.2013. okt. 19. 11:39
11/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy mindenhova ölben cipeljen, de ha már örömömben a nyakába ugrok, ha meg nem forgat, át nem ölel, legalább mosolyogna rám, és nem pofákat vágva rakna le. És nem, nem fáj neki, nem azért.
Amúgy az exem folyton felkapott, néha röhögve visítoztam neki, hogy te hülye, tegyél már le. De nem is az, hogy megszoktam, és ő meg nem olyan, de hogy egyáltalán nem... bocs, de nekem fura.
2013. okt. 19. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!