Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, mit gondoltok a párotok ölbe kapásáról?
Figyelt kérdés
Én 60 kg vagyok, a párom a munkában néha 30kilós ládákat emelget gond nélkül, de az sem tetszik neki, ha üdvözlésképpen a nyakába ugrok, mert annyira örülök neki. Nincs semmi ölbe kaplak és az ágyba viszlek, vagy ilyesmi... szerintem ha hozzá mennék sem vinne át a küszöbön, pedig még a mostoha apám is felkapta a 120 kilós anyukámat, és átvitte a küszöbön, meg poénból emelgette. Mondjuk ő gyúrt, és néha velem súlyzózott, de akkor is.2013. okt. 19. 11:39
2/11 anonim válasza:
nem emelgetek. roppanjon meg a te gerinced!
3/11 anonim válasza:
Jó dolog az ölbekapás. Meg hülyülés, ezen belül emelgetés, meg minden.
Külön jó móka strandon a medencében emelgetni a lányt, aztán beledobni a vízbe. :D
4/11 anonim válasza:
Azért nem kapnálak fel én sem a küszöbön, mert kikövetkeztettem, ha 60 kilós vagy, kb 176 cm magas lehetsz és félek h beba...nád a fejed az ajtókeretbe :D
Én imádom amúgy az ölembe kapni a lányt, de jó nedves hüvellyel, meztelenül. :D
5/11 anonim válasza:
Én szívesen ölbe-kapnálak, s utána meg se állnék az ágyig, ha tetszel.
6/11 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok, de azért kösz :D
2013. okt. 19. 12:11
7/11 anonim válasza:
Akkro azért mert kövernek nézel ki és fél hogy megszakad :D
8/11 anonim válasza:
170? :) pont ideális magasságod van ahhoz, hogy söröspohár alátét legyen a fejed :D
9/11 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, nem vagyok kövér, csak nem koplalok, hogy anorexiás modell legyek. Átlagos vagyok szerintem, csak a csípőmön van egy kis husi, és a combom vastag, de nem hájas. A D-s ciciim látványban ellensúlyozza egyébként. És erős, csak nem akar felemelni.
2013. okt. 19. 12:44
10/11 anonim válasza:
én is erős vagyok és én sem emelgetnélek
ettől neked semmi nem lenne jobb, ez csak h__lye női fantázia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!