Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék össze vele?
Ismerek egy srácot, akivel buszon szoktam néha (heti 1x) beszélgetni. Sajnos mindig a haverjaival van, én meg a bnőmmel, így csak hülyülünk, meg ilyesmi, de én (és bnőm is) úgy vettem észre, hogy bejövök annak a srácnak. Hogy jöhetnék össze azzal a sráccal? Szerelmet vallani nem szeretnék, mert az sztem olyan gáz - főleg h én vok a lány, és a haverjai előtt eleve gáz lenne:). Taliznunk kéne kettesben, de ez lehetetlen anélkül, hogy megbeszélnénk egymással. Viszont simán elhívni talizni nem merem. Esetleg ha megadnám neki a telszámomat, lehet felhívna:D de hogy adhatnám meg neki?:/ Ajj. segítsetek! Nekem kell ez a srác!
16/L

Próbáld meg az MSN-t vagy küldj e-mailt ha nem tudod a címét keresd a my vip-n vagy iwiw-en. Beszéljetek meg egy találkát vagy add meg a számod.
Kérdezz rá nyugodtan hogy nem volna e kedve veled találkozni ha nincs barátnője, (vagy pasija :P), és valóban be jössz neki, vagy csak kedvel, nem fog nemet mondani.
A többi már rajtad múlik. Ha további tanács kell csak írj bátran. Válaszolok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!