Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire volt ez jó? Miért találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire volt ez jó? Miért találta ki?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel múltkor össze futottam a boltban, és ott azt mondta, hogy az exem, aki két hete szakított velem, felkereste őt, mert beszélni akart vele. És hogy ne zaklassam telefonon, mert naponta többször ráírok, stb... A barátnőm azt is mondta, hogy ne írjak rá ezzel az exemre. 1. Nem zaklatom az exemet, szakítás után írtam rá, mert nem találtam vmit, és megkérdeztem, 2. az exem fel se kereste őt, nem az a fajta! És amit beszéltek fb-n, abból két bejegyzést küldött át a lány, dátum és az exem profilképe nélkül. Hazudott nekem ilyenben, nem értem miért.
2013. okt. 19. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Ezt nem értem :S
2013. okt. 19. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán tőle kellene megkérdezned, mi nem ismerjük őt, ezért azt sem tudhatjuk, hogy miért tette.

A leírtak alapján csak annyi jön le, hogy a barátnődet rohadtul zavarja, hogy tartod az exeddel a kapcsolatot, de nem akarta ezt nyíltan bevallani és inkább körített hozzá egy történetet.

2013. okt. 19. 10:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tartom az exemmel a kapcsolatot, mert nem akarom, csak az elején írtam rá, ami akkor természetes, a barátnőm meg elég nagy mesemondó, és elég heves természetű, úgyis hazudna, ha rákérdeznék.

Kedves első! Olvasd el mégegyszer és megérted!

2013. okt. 19. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:

*a barátnőm meg elég nagy mesemondó, és elég heves természetű, úgyis hazudna, ha rákérdeznék.

Ezek után csak egy kérdésem van: Akarsz-e még valamit ettől a lánytól?

Ha igen, a te bajod!

2013. okt. 19. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, tegnap is rám írt, én meg nem válaszoltam neki. és nem ez volt az első ilyen eset. az előtte lévő exemmel le is feküdt...
2013. okt. 19. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!