Tegnap voltam dokinál, még nem találta meg a drágámat. Azt mondta látja honnan lehetet a megtermékenyülés és, hogy 12mm-es vastag a méhnyálka. Két hét múlva megyek vissza. Ezek mire utalnak amoket mondott egyáltalán lehet azt látni hol fogant meg?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha nem is lehet látni de azért lehet,hogy ott van?2008. júl. 25. 13:05
1/5 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt két hete a helyzet....nekem is pont 12 mm volt, amúgy nem látott semmit+hátrahajló a méhem, azt mondta, ez is nehezítheti, hogy megtalálja....Teszted egyértelműen pozitív?
2/5 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok. Nekem halvány+ volt a teszt, és kaptam bogyót, hogy megjöjjön, most azt szedem enyhe fenntartásokkal, mert mindig úgy érzem, hogy azonnal megjön, de semmi. Ettől elméletileg megjön majd, ha abbahagyom, ha pedig nem jön meg, Baba van. :)
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt amikor először mentem uh-ra.Rá egy hétre mikor visszahívott a doki akkor már látszódott a petezsák is, a 6. héten pedig már az embrió is. Szerintem nyugodj meg, biztos hamarosan neked is látszódni fog.
21 hetes kismami
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is hátra hajlodó méhem van.Igen a teszt egyértelmű pozitív de azért ma is csináltam és az is az volt.
2008. júl. 25. 14:13
5/5 anonim válasza:
Ez sokkal biztatóbb, mint az én esetemben, úgyhogy szerintem tutira megtalálja már két hét múlva, ne aggódj.... :)) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!