Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fő a természetesség, na de ennyire rossz az, ha egy lány (szolidan) sminkeli magát? Ez ijesztő a fiúknak, vagy mi?
Eddig az összes ilyen kérdésben azt írták a fiúk (többésgben) hogy fő a természetesség, ne sminkeljen a lány...de most ez tényleg olyan nagy baj? Persze, nem a rikító, csillogós agyon alapozózott fejre gondolok, hanem a bőrhibák elfedésére, egy kis szempillaspirál és csókolom.
Én például szívesen lennék természetes, de egyrészt az arcom sem tökéletes, másrészt olyan a tekintetem, mint aki egész éjjel nem aludt, ilyen fejjel nem szívesen mászkálnék emberek közé. Emellett a hajam is festem és a körmeimet is ki szoktam lakkozni (műköröm szóba sem jöhet). Most akkor nem vagyok természetes? Ez hátrány azokhoz a lányokhoz képest, akik mindezek nélkül is szépek? Fiúk, eze alapján "osztályozzátok" a lányokat? Akinek idióta kérdésnek tűnik, ne válaszoljon és kész :)
Én azért szoktam kisminkelni magam, mert
1. sokkal jobban nézek ki sminkben
2. ennek folyományaként sokkal jobban érzem magam a bőrömben, magabiztosabb vagyok és pozitívabb a kisugárzásom is.
Ha ez valakinek nem tetszik, szíve joga. De állítom, hogy százszor több embert vonzok sminkben a 2. pontban foglaltak miatt. Szóval sminkeld csak magad nyugodtan szolidan, kedves kérdező, és ne érdekeljen, ha éppen ezzel százból pár férfi ellenszenvét kivívod :) Ott van a maradék, akit nem fog érdekelni a dolog.
23/N
24/N
én nem sminkelem magam, és így érzem jól magam. én vagyok, minden percben, minden szituációban, és cseppet sem kell aggódnom amiatt, hogy mi lesz, ha majd "meglátja a valódi" arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!