Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fő a természetesség, na de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fő a természetesség, na de ennyire rossz az, ha egy lány (szolidan) sminkeli magát? Ez ijesztő a fiúknak, vagy mi?

Figyelt kérdés

Eddig az összes ilyen kérdésben azt írták a fiúk (többésgben) hogy fő a természetesség, ne sminkeljen a lány...de most ez tényleg olyan nagy baj? Persze, nem a rikító, csillogós agyon alapozózott fejre gondolok, hanem a bőrhibák elfedésére, egy kis szempillaspirál és csókolom.

Én például szívesen lennék természetes, de egyrészt az arcom sem tökéletes, másrészt olyan a tekintetem, mint aki egész éjjel nem aludt, ilyen fejjel nem szívesen mászkálnék emberek közé. Emellett a hajam is festem és a körmeimet is ki szoktam lakkozni (műköröm szóba sem jöhet). Most akkor nem vagyok természetes? Ez hátrány azokhoz a lányokhoz képest, akik mindezek nélkül is szépek? Fiúk, eze alapján "osztályozzátok" a lányokat? Akinek idióta kérdésnek tűnik, ne válaszoljon és kész :)

2013. okt. 18. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#9 Nem hiszem, hogy begyepesedett lennék. Azt aláírom viszont, hogy hozzám nem való ilyen nő és a kérdezőhöz sem hozzám hasonlóan gondolkodó. De hisz erről is szólt az egyik hozzászólásom, részben.
2013. okt. 18. 22:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az alapozót szerintem alig van férfi, aki észre venné, ha illik a bőrhöz és keveset használunk. Még a szempillaspirált sem feltétlenül, ha sötét a hajad.

Én is hasonlóan látom a dolgot, mint te:) De vicces, hogy a férfiak _elméletben_ milyen smink-ellenesek:D

2013. okt. 18. 23:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Ne az itt válaszolók alapján ítéld ezt meg!

Egyetlenegy pasival sem találkoztam sok év távlatában, akit valójában zavart volna egy nőn egy leheletnyi smink.

Mondjuk az sem mindegy, hány éves vagy. Ha 13, akkor tényleg várhatsz még vele, de ha 23, akkor ne aggódj ezen! Ha tényleg csak kevés sminket használsz ízlésesen, akkor nem lesz olyan normális férfi, aki emiatt utasít el. Ez biztos.

2013. okt. 18. 23:14
 14/22 A kérdező kommentje:

Elsősorban szerintem ne magasból indulj ki. Igen , pl. Nem tetszik a zselezett haj, de nyugodt szívvel kijelenthetem hogy emiatt senkit nem küldenek el. Ha szimpatikus az illető, pont nem tudná zavarni a zsele a hajam Vagy más ilyen hülyeség.

Nézd, szerintem tuldramatizaliod, de te dolgod, csináld. Egyszer úgyis beleszeretsz egy sminkelt lanyba és akkor majd meglátod , igy hiába beszék. És ez meg fog történni, murphy törvénye.

És amúgy engem bárki láthat smink nélkül is, nem ijednek meg tőlem. Nem vagyok nonstop sminkben. Ezért is mondom h tuldramatizalod. Nem szoktam smunkben aludni, és más se csinálja ezt csak egylet kirívó eset van. Nem ragizim tovább, majd rájössz.

2013. okt. 18. 23:15
 15/22 A kérdező kommentje:
A biztatást köszönöm :) a korommal nincs gond, annyi elég hogy egyetemista vagyok :) látom, mi nők azért ugyanúgy látjuk ezt, érdekelne mégis hány pasit zavar ez a valóságban..
2013. okt. 18. 23:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja, akár még igazad is lehet... bár egyszer volt egy lány, aki nagyon tetszett és mikor megláttam full kisminkelve, kipirosítózva, kékre festett szemekkel, hááááát.... :) Az első gondolatom az volt, hogy szegényre ráborult egy sminkasztal. :D

Direkt írtam, hogy a zselé csak példa, nem jutott jobb az eszembe. '-.-

Lehet, hogy fog tetszeni lány, aki sminkel, de ha csak a külsőségeket nézem, nem tetszik. Ha olyan megragadó a személyisége is, az már más téma... akkor lehet, hogy elnézném. De még így sem tetszik.

2013. okt. 18. 23:21
 17/22 anonim ***** válasza:

15. Nem sokat, elhiheted. Emlékszem egy alkalomra, mikor az egyik srác megjegyezte, hogy nagyon örül, hogy én ilyen természetes vagyok, hogy a buliban csak egy kis szájfényt használok.

Na mármost használtam a szájfényen kívül: alapozót, púdert, szempillaspirált és nagyon halványan kis szemhélypúdert is. :)

A pasik nagy részének elméletben fogalma sincs a diszkrét sminkről, azt hiszik, van a smink nélküli arc és a vastag meszelés, pandamaci szemekkel, vérvörös szájjal. :)

2013. okt. 18. 23:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem észrevenni, kedves előző!

Ha nincs smink, látszanak a bőr apró részletei, a hajszálerek, szeplők (ha vannak), stb. Ettől lesz igazán "igazi". Oké, ez így nem teljesen korrekt, mert barnább bőrű lányoknál ez nem működik ANNYIRA. De azért látszik. Hogy erre kevésbé fogékony néhány férfi-társam, az is igaz. :)

Szerintem pont a természetes bőr a szép. Ha túl sima, tökéletes, már eleve gyanítani fogom, hogy sminkel. ;)

De ha ÉN az mondom egy lányra, hogy természetes és közben ki van sminkelve, akkor az vállon is veregetheti magát, mert tényleg jó szemem van ehhez - azt jelenti, hogy ÜGYES! :D

2013. okt. 18. 23:32
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Minden férfi azt mondja, hogy a természetes nők tetszenek neki. De azért azon a természetes nőn egy csepp pattanás vagy bőrhiba ne látsszon :D

Annyi a megoldás, hogy nem mondod meg, hogy sminkelsz. Nekem még a párom is, akivel együtt fekszem, együtt kelek, csak annyit mond, ha sminkelek, hogy de szép vagyok ma. Ha mondom, hogy ma sminkeltem, akkor meg csak les. Egy kis korrektort, púdert, pirosítót megfelelően felrakva nem vesz észre. Csak annyit, hogy szép vagyok ma.

Egyébként ha természetesnek akarsz tűnni, annyi a trükk, hogy a bőröd fedd le, de szempillaspirált ne használj. Azt ki lehet szúrni, de ha nem teszel fel, akkor olyannak tűnsz, mint aki nem is sminkelt. Helyette barna szemceruza, amit észrevenni nem lehet, de kicsit kiemeli a szemed, és kész. Az se veszi észre, aki állítólag rögtön kiszúrja és nem bírja a sminket :)

2013. okt. 19. 08:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy egy férfi válasz jött csak, ebből is igazából azt szűrtem le, hogy nem is nagyon érdekli őket, még a téma sem. Persze vannak kirívó példák mint a kedves válaszoló, de hát ha téged ennyire zavar a smink, jó, elfogadom, de mégis azt gondolom, hogy ez nem általános, persze megértem, hogy az említett kékre festett szemek és hasonlók elég feltűnők, de én ilyet sosem használok. MOst nem mentegetőzöm, mert továbbra is fogom használni azt a kevés sminket, amit eddig, nem vagyok az a befolyásolható fajta, csak kíváncsi voltam. A női válaszok kb. megerősítettek abban, amit én is gondoltam a férfiak hozzáállásáról. Köszönöm mindnekinek a választ!
2013. okt. 19. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!