Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú, aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki tetszik nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

szóval..

van egy fiú, aki már év eleje óta tetszik, (most lettem gimis), és már elkérte az msnem (igaz, lehet hogy amiatt, hogy küldjek neki egy képet). és, hát.. szóval nem merek beszélni vele.. nem tudom miért, egyszerűen nem megy. félek, h kifogynánk a témából..

a másik pedig, hogy gólyabál után beszélgettünk a suli előtt, ott voltunk mi, és még 3 haverunk. és milyen nagyobb esemény után köszönhetnék neki puszival, h ne tűnjek nyomulósnak?

néha, de csak régebben! beszélt rólam két "népszerűbb" lánnyal rólam. hogy honnan tudom? utána rám néztek..

szóval, nem tudom mit tegyek. szerintem én is bejövök neki. főleg azt szeretném tudni, miről beszélhetnénk msn-en..

hát.. előre is köszönöm a válaszokat :)

2009. nov. 11. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
A GDP földrajzi és környezeti hatásairól a modern gazdasági helyzet közép-kelet európai helyzetéről, és demográfiai szempontjának szerkezetéről, stabilitásáról a fejlődő nemzetek közösségében...
2009. nov. 11. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
GNP-vel fűszerezve egéssz érdekes téma.
2009. nov. 11. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj ezen annyira,légy laza,írhatod neki hogy na sikerült fel venni:D..és utána hogy miújság? stb..az jönni fog magától,nem fog kimerülni a téma ha bejössz neki,főleg mert 1 suliba jártok,beszélgethettek arról is,kinek hány órája lesz és utána elmehettek valahova,esetleg korrepetáljon valamiből,és az már jó,mert kettesben is lesztek egyből..:)
2009. nov. 11. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

ha te is tetszel neki akkor majd ő úgyis felvet mindenféle témát.

vagy ha nem mert nem elég magabiztos hozzá, akkor meg miért vesződnél vele?

2009. nov. 11. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!!

megfogadom :)

2009. nov. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!