Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok úgy vele, hogy rohadtul megérdemelte a csaj? :D (videó)
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
Ebben a videóban a csávó el akarja kérdni a csaj számát és el akarja hívni ebédre, de a csaj mondja, h nem, más dolga van, mire a csávó odamegy a lamborghinihez és a csaj egyből kedvet kap az ebédhez :D mire a csávó mondj, h fejetős :D Csak szerintem érdemelte meg a csaj? Az össze ilyen r#banccal ezt csinálnám, eskü megérdemelnék :D Tisztelet a kivételnek :D

Miért kell azon csodálkozni,ha egy "luxus ribi"nek a pénz számít?
Másik dolog:
Ha te ilyen személyekre vágysz, akkor egyszerű a dolgok, csak pénzt kell keresned.
Nem másra mutogatni, neked van az ilyen hölgyekre igényed, de pénzt képtelen vagy szerezni.
Erről van szó, nem többről.

De miért zavar, ha úgy sem vágysz rá?
Engem sem zavar ha elmegy mellette egy 40 éves elhízott nő az utcán.
Nem vágyom rá, nem érdekel, pláne nem bosszankodom rajta.
Nem látom,hogy mi okod van ezen bosszankodni, ha te amugy sem szeretnél tőlük semmit.

"Az össze ilyen r#banccal ezt csinálnám, eskü megérdemelnék :D "
Jól van, jól van, haver! Csak előbb vegyél egy Lamorghini-t, aztán máris alakíthatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!