Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi <---- milyen szavak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi <---- milyen szavak jutna eszedbe erről a szóról? Egyeltalán egy férfi mitől lesz az?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 23:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Céltudatos.
2013. okt. 18. 00:05
 22/31 anonim ***** válasza:

" Velem nem ba_szott ki egy férfi sem, csak

szimplán ezek a meglátásaim, mint kívül

álló :]"

Másoknak külföldön is ha meghallják, hogy magyar nő egyből a könnyen kaphatóságotokról juttok az eszükbe, szóval feleslegesen vered magad. :)

Nekem meg ezek mit kívülállónak.

2013. okt. 18. 00:12
 23/31 anonim ***** válasza:
férfi - szánalmas
2013. okt. 18. 00:30
 24/31 anonim ***** válasza:

megevéd, oltalmaz, udvarias,gyengéd, állja a szavát-->férfi

Szex, határozottság, önbizalom, lazaság, humor--> pasi

"Megvéd, oltalmaz, mitől?

Miért kell téged megvédeni?"

Azért kíváncsi lennék, hogy sötétedés után ha csaj lennél-az vagy?- ki mellett lennél nyugodtabb egy rosszabb környéken? A trendi pasiddal cuki csőnacival, aki hű de nagy egyéniség, aki ugye férfi, mert ott fityeg neki.... vagy egy klasszikus férfi szerepeket és értéket valló emberrel, aki eltöri minden csontját annak, aki bántani akarja a szeretteit.

2013. okt. 18. 00:58
 25/31 viktor123456 ***** válasza:

Hiányoltam az egy szavas összefoglalást:

Leszarom. :-)

Na ez az igazi férfi. :-)

2013. okt. 18. 01:49
 26/31 anonim ***** válasza:

- intelligens, okos

- vicces

- amikor kell, határozott

- biztonságban érzem magam mellette

- nem erővel próbálja megoldani a gondjait

- képes sírni - persze nem hiszti-kategória -, és segítséget kérni

- gyengéd

(Azért az ágyban is legyen jó;))

2013. okt. 18. 08:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Az első szó, ami eszembe jut, az az erő.
2013. okt. 18. 12:01
 28/31 anonim ***** válasza:

"Megvéd, oltalmaz, mitől?"

Megnézhetek egy horrorfilmet erős karjai között, mikor fázom, odaadja a kabátját, mikor szeretetre vágyom, simogat, cirógat, tanácsot ad, elmondja a véleményét, egy alpári stílusú beszólás után férfiasan rendre utasítja az adott férfit, hogy hogy kell egy nővel beszélni, ha megbotlok, beütöm magamat, stb., megkérdezi hogy megsérültem-e, ha bemegyünk egy szórakozóhelyre, vigyáz, óv testileg is, hogy ne jöjjenek nekem a részegen táncolók, mikor egy lépcsőn jövök le magas sarkúban, nyúl a kezemért és megfog, segít lejönni, ha 15 kilós táskát cipelek, akkor átveszi tőlem, és még sorolhatnám.

Lelkileg még fontosabb: ha mástól kellemetlen megjegyzést kapok, vagy épp nem vagyok formában, biztosít, hogy még mindig nagyon szépnek tart, és megvigasztal.

Apróságok, de ezektől érzem úgy személy szerint, hogy nőként kezel.

"Miért kell téged megvédeni?"

Lásd fentebb, ezekre a dolgokra értettem azt hogy megvéd. Az alpári "demegb**sználak" beszólásoktól, apróbb sérülésektől, és a lelki világomat védi.

"Ezt sosem érettem. Nem kell olyan helyre menni, ahol beléd köthetnek.

Vagy mitől kell megvédeni? Ha már meg kell védeni mert nem tudsz egyedül létezni, akkor ott bajok vannak. "

Remélem most már világos. :)

2013. okt. 19. 12:07
 29/31 anonim ***** válasza:

"Nem kell olyan helyre menni ahol beléd köthetnek."

Nem járok diszkóba, kocsmába, nem öltözködöm r**bancosan, sőt, elég visszafogott vagyok, mégis rendszeresen megkörnyékeznek rosszarcú figurák és "jólbenyomnámrád" jellegű megjegyzéseket kapok, volt, hogy egy egész banda részletezte a fülem hallatára hogy mit csinálna velem. 20 év körüli suhancok.

Kérdés van?

Bizony jobban érzem magam egy lelkileg erős férfi mellett, aki rendre utasítja őket.

Én is megtehetném, persze, meg is tettem..még keményebben mondták el a véleményüket.

2013. okt. 19. 12:13
 30/31 anonim ***** válasza:
Férfi
2013. nov. 1. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!