Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy fontos vagyok neki? Miből lehet tudni, hogy fontos vagyok egy fiúnak?
Sziasztok honnan tudjam,hogy fontos vagyok neki?Van egy fiú akivel beszélgetek már kb 2 hónapja és egy helyen lakunk eddig csak köszönő viszonyban voltunk.
Megkérdeztem hogy kijön-e elém a buszra mondta nemtudom.Akart találkozni csak mindig este fele szólt és lusta és úgy kellett unszolnom,hogy találkozzunk találkoztunk tök jól elvoltunk másnap is megkérdeztem kijössz elém és mondta igen.
Később írtam facebookon,hogy van egy fiú aki találkozni akar velem meg bemásoltam mit írt és utána azt mondta hát találkozz vele.Utána meg már olyan volt,hogy leszarja a fejem.
Nem szokott mindennap írni vagyis,de csak vana mikor látja és este ír vissza vagy másnap.
Szerintetek fontos vagyok neki vagy csak játszik velem?
az alapján hogy miből lehet tudni hogy fontos vagy egy fiúnak a következő lehet : keresi a társaságod,találkozni hív, érdeklni amit mondasz és szívesen beszélget veled :)
nem akarlak kétségbe vonni de ez eléggé érdekes... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!