Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek a fiút, de a srác drogos. Nagyon keményen. Mit csináljak? Azt mondja ő is szeret, de én már kezdek félni tőle.
Ismét én vagyok,aki már írt
A vége fele van a lényeg,a drogmentes maratonon beszél a csávó,ő is sportoló és edző,nagyon tanúlságos.
00.17.
köszi a választ, bocs, hogy privátban írtam, de ne ide írj, hanem a privátba tovább, légyszi.
De az már baj, ha bánt is, engem nem bánt.
Aki ilyen keményen belerángatja magát a drogozásba, az már alapból nem 100as, ezért csinálja, a sok drog hatására meg aztán már 20as sem lesz.Főleg ha heroinista omfg :O az már az utolsó állomás, és ha amint mondod, téged is belerángat, tényleg ott akarsz majd egyszer kikötni mint ő?Szállj ki, minél előbb, amúgy zstem csak sajnálatból vagy (már) vele, az pedig úgyis mindegy neki, mert egy kemény heroinistának a napi adagja MINDENNÉL fontosabb, nálad, az anyjánál, az életénél.
Menekülj, mert különben kb. ezt tudom jósolni neked is:
Amúgy érdemes végignézni, nagyon tanulságos, azt hsizem, főleg a te helyzetedben!
Jah bocs, most látom , h azt írtad, h téged NEM rángat bele, viszont ha csak ilyen a társasága stb. könnyen belecsúszhatsz te is előbb-utóbb, ne várd meg inkább.
Sok sikert!
Normális ember nem akar kapcsolatot egy keménydrogossal. Tetszhet neki, vonzódhat hozzá, de tudja, hogy értelmetlen, ezért nem is megy bele. A megmentő szerepet szeretik sokan eljátszani, de az is értelmetlen.
Hogy miért, arról tudom ajánlani F. Scott Fitzgerald: Az éj szelíd trónján c. regényét. Nem drog a téma, de nagyjából jól leírja, mi vár egy szerelmes megmentő emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!