Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretek a fiút, de a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek a fiút, de a srác drogos. Nagyon keményen. Mit csináljak? Azt mondja ő is szeret, de én már kezdek félni tőle.

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 12:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%
ugyan mar! kolazva a mennyorszag dugni! ki ne hagyj vele par kesz kort!25f
2009. nov. 12. 08:01
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
A felsoroltak közül csak a heroin ami parásabb lehet. De az viszont nagyon. Szerintem próbáld válaszút elé állítani, ha szeret, leáll róla, és ezzel még segítesz is rajta. De arra készülj fel, hogy ő belül örökre heroinista marad, mégha nem is csinálja.
2009. nov. 12. 14:49
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
Mi az hogy parásabb lehet a heroin??? Olyan szavakkal dobálóztok...Srácok ez nem játék,az a baj hogy a heroint sokan egy kalap alá veszik a fűvel meg a colával!SENKI nem épül fel a heroinfüggőségből orvosi segítség nélkül! Csak az anyag a fontos a srácnak, én nem hiszem hogy a lánynak kéne megoldania a problémáját,ezzel ő magát is tönkreteszi lelkileg!Ha nem akar elvonóra menni az unszolásodra, akkor hagyd ott mert nagyon meg fogja keseríteni az életed később pedig ugy fogsz visszagonolni rá, hogy jó lett volna előbb otthagynom!
2009. nov. 14. 11:49
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

Úristen,már ne isharagudj,de mit eszel rajta 2g ks szenny,már bocsi,de a szemembe ezek egy sz@r alakok,én konkrétan semmit nem próbáltam még életembe a pián kivül,de az is nagyon ritka amikor megiszok vmit egyáltalán.

Mivel sportoló vok ezér más az életszemléletem.Ne foglalkozz ezzel a kölyökkel,mert az,tönkre fog tenni,az ilyen egyenesen a süllyesztőbe megy sajnos.Én konkrétan még a füvet is gyűlölöm,az is ártalmas bárki bármit mond.

22F

2009. nov. 26. 22:46
 15/28 anonim ***** válasza:
51%
elírtam kis drogos szennyet akartam az elején
2009. nov. 26. 22:47
 16/28 A kérdező kommentje:

De nagyon szeretem, nem bírnám elhagyni...

Épp ezért, az elhagyáson kívül tudtok valamit tanácsolni? Hogy vehetném rá, hogy menjen el orvoshoz? Néha félelmetesen viselkedik, de tiszta pillanataiban meg egy angyal velem, imádnivaló. Nem rossz ember ő, de már kezdek kétségbe esni. Nem tudom, mi lesz így vele, de mellette kell maradnom. Van, mikor agresszív, na akkor eljövök tőle, de utána másnap telefonál, hogy hol vagyok...

2009. nov. 26. 22:57
 17/28 anonim ***** válasza:
29%
kérdezd meg tud-e nekem olcsón cuccot.
2009. nov. 26. 23:03
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ugye nem gondolod komolyan??? Ha már rajta vagy, menj orvoshoz önszántadból, vagy ha még nem, akkor ne is szokj rá, megsínyled, de főleg a körülötted élők!!! :((
2009. nov. 26. 23:10
 19/28 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem te menj el pszichiáterhez, hogy kibeszéljétek, hogy a gyerekkorodban mi történt veled, amiért az ilyen alakokhoz vonzódsz.

Pl. apukád milyen ember?

2009. nov. 26. 23:15
 20/28 A kérdező kommentje:

Apámat sosem láttam, nem ismerem. Neki már volt családja, mikor én "becsúsztam", sosem volt kíváncsi rám...

De ez miért számít?

2009. nov. 26. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!