Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek a fiút, de a srác drogos. Nagyon keményen. Mit csináljak? Azt mondja ő is szeret, de én már kezdek félni tőle.
Úristen,már ne isharagudj,de mit eszel rajta 2g ks szenny,már bocsi,de a szemembe ezek egy sz@r alakok,én konkrétan semmit nem próbáltam még életembe a pián kivül,de az is nagyon ritka amikor megiszok vmit egyáltalán.
Mivel sportoló vok ezér más az életszemléletem.Ne foglalkozz ezzel a kölyökkel,mert az,tönkre fog tenni,az ilyen egyenesen a süllyesztőbe megy sajnos.Én konkrétan még a füvet is gyűlölöm,az is ártalmas bárki bármit mond.
22F
De nagyon szeretem, nem bírnám elhagyni...
Épp ezért, az elhagyáson kívül tudtok valamit tanácsolni? Hogy vehetném rá, hogy menjen el orvoshoz? Néha félelmetesen viselkedik, de tiszta pillanataiban meg egy angyal velem, imádnivaló. Nem rossz ember ő, de már kezdek kétségbe esni. Nem tudom, mi lesz így vele, de mellette kell maradnom. Van, mikor agresszív, na akkor eljövök tőle, de utána másnap telefonál, hogy hol vagyok...
Szerintem te menj el pszichiáterhez, hogy kibeszéljétek, hogy a gyerekkorodban mi történt veled, amiért az ilyen alakokhoz vonzódsz.
Pl. apukád milyen ember?
Apámat sosem láttam, nem ismerem. Neki már volt családja, mikor én "becsúsztam", sosem volt kíváncsi rám...
De ez miért számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!