Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy néz ki az anti-ideálotok?
Figyelt kérdés
Olyan pasira gondolok, akivel biztos, h soha az életben nem jönnétek össze. Ne ilyeneket írjatok, h 3 feje van, hanem normális, de számotokra taszító jellemzőket!2013. okt. 16. 17:33
1/10 anonim válasza:
Páwák, swagek, metroszexuálisok. Akik így néznek ki, velük tuti nem.
2/10 anonim válasza:
Szoke haju albino bor buz is hang.... Oltozkodesileg se legyen pawa es swag.
3/10 anonim válasza:
Hát pedig én csak ilyen gyerekekkel látom a lányokat az utcán :)
4/10 anonim válasza:
-betegesen féltékeny
-mindent szabályozni akar
-agresszív
-hűtlen
-nagyon udvariatlan (tehát tudjon viselkedni )
-koszos /igénytelen
-titkolózó
-egocentrikus
-kötekedő (nem a vicces csipkelődésre gondolok )
-végtelenül pesszimista
külsőre:
alacsonyabb mint én(170cm vagyok szóval legalább velem egy magas legyen) ,hosszú hajú,kopasz, nagy áll ...szerintem ennyi
5/10 anonim válasza:
Nagyon kövér/ nagyon vékony.
Igénytelenség bármely területen sokat ront.(ruházat szakadt, koszos, foszlott, rossz fogak, zsíros, ápolatlan haj, nem mos fogat stb.)
Főleg tinikre jellemző ez a nagyon divatmániázás, "páva"ság - ahhoz én idős vagyok. Meg ha valakinek semmi ízlése nincs a divat terén, az is gáz.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
azért a gypsy samurai odabasz XD
8/10 anonim válasza:
#3 Na és engem láttál már egy ilyennel az utcán? Kétlem. Akik ilyenekkel vannak együtt, ők nem mondanak olyat, hogy őket nem bírják...
9/10 anonim válasza:
Kövér, ápolatlan. Az sem túl jó ha alacsony, vagy nagyon ronda arca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!