Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan fiúval, aki külsőre nem az ideálotok?
Ha van valami ami megfog benne akkor természetes, hogy nem utasítanám el, csak mert nem az "ideálom"..
Mi is az ideál..? Figyelj, nekem pl. a mediterrán típusú srácok jönnek be, vagy akár a fekák.. Mégsem mondanám őket ideálnak. A párom fehér, magyar, imádom! Inkább Ő az ideálom, pedig ő egyik sem az az előbb felsoroltakból..:)
16 évesen nem lehetsz tisztában a lányok értékrendjével.
Nem feltétlen a külső az ami egy lányt megfog.
Nem a plázacicákról beszélek, akik egy más értékrend szerint élnek, hanem azokról akik tartós kapcsolatot remélnek egy kapcsolattól. Ott a belső elengedhetetlenül fontos.
Te még csak járni akarsz valakivel. Ez érthető ennyi idős korban. A jó kapcsolathoz nem elég a "szőke szem".
Össze is jöttem. Sosem jöttek be a mackós/kövér pasik, mindig is a sportosabb/vékonyabb testalkat tetszett.
Erre már több mint 4 éve együtt vagyok egy igen csak túlsúlyos emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!