Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnátok a szomszédnak róla? Megcsalás.
szolj
te örülnél, ha kiderülni, hogy egy ismerődős elhallgatná ezt?
Örülnék, ha a barátnőm szólna, ha megtudna ilyet a férjemről. De a szomszéd? Szerintem itt az a gond, hogy pontosan nem tudhatod, hogy mi történt! Láttál valamit és neked ez jutott eszedbe róla. És ha mégsem? Vagy láttad ott rendszeresen a pasit? Mindig jár a nőhöz?
Inkább ne avatkozz bele. Lehet, hogy nincs is igazad, és tönkretennéd a házasságukat!
Hat en beszelnek az asszonnyal, hogy
"egy ismerosom, amig a parja dolgozott addig csalta az urat es most rament a hazassaga. Meg jo, hogy sem te, sem en nem csinalunk ilyeneket!"
Es jo melyen a szemebe nezni...
Ha én lennék ilyen helyzetben... én elvárnám, hogy a szomszédok szoljonak... igazából nem tudom, ha már jó viszonyban vagyunk :-/
Szerintem ha már biztosan tudod, szólj. Nekem sokkal rosszabul esne, ha a végén kiderülne, hogy csak én nem tudtam róla...
Szerintem TE beszélj a nővel, hogy láttál valamit.
Valahogy fel kell vezetni, és biztosítani arról, hogy nem kutakodni akarsz az életében, de amit láttál elég egyértelmű, és ha igazad van, akkor a férje nem biztos, hogy megérdemli ezt. Csak értesíteni, hogy tudjon róla és kész.
En ilyen helyzetben nem szolnek.
Eleve nem vagyok az a tipus, aki keretlenul masok maganeletebe beleszolna meg akkor sem, ha egyebkent a legmelyebb segito szandek vezerelne, meg azert barmennyire is beszedes volt a helyzet, barmennyire is a megcsalas ugrik be az embernek, azert megsem lehetsz biztos benne, hogy pontosan az es ugy tortent, amire es ahogy eloszor gondolsz.
Ha a legjobb barataimrol lenne szo, akkor nyilvan vivodnek, hogy mit csinaljak, de egy ilyen helyzetben egyertelmuen kimaradnek a dologbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!