Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít itt ez az állandó "hölgyezés"?
Figyelt kérdés
gondolok itt "hölgyek valaki beszélgetne ?"2013. okt. 15. 22:15
11/21 anonim válasza:
"négeresfiú" :DDDDDD hölgyem, önnek úgy bírom az orcáját
12/21 anonim válasza:
"Tyúkok, valaki ismerkedni...?"
"Szukák, egy éjszakára...?"
Van ám itt választék.
13/21 anonim válasza:
fogalmam sincs miért pontoztak le, nem latin, hanem hindu vagy indiai kultúrából származik a hölgy magyarosított szó és ott patkányt jelent. műveltek vagytok nagyon.
14/21 anonim válasza:
Igen, nekem is egyből a kérdező neve és kérdése közötti összefüggés tetszett meg :D
15/21 anonim válasza:
# 13 mert nem jelölted meg a forrást, ezért ennyi erővel minden szóra kitalálhatnál valami hihetetlen bölcsességet
17/21 anonim válasza:
15: azt hittem életképesebb vagy már a 21. sz-ban hogy magad járj utána a neten. Ez az igazság pedig. :) Vagy a kajával is én etesselek meg? :D
18/21 anonim válasza:
szóval meggyanúsítasz, hogy én szavaztalak le? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!