Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az állandó sikertelenségektől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az állandó sikertelenségektől, és kudarctól teljesen befásúltam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

eddig minden barátnőmnek próbáltam a kedvében járni, mindent megadni, és megfelelni nekik, de eddig mindegyik elhagyott. már nagyon elegem van és magam alatt vagyok. úgyérzem senkinek nem vagyok jó.

mások miért olyan boldogok?

2013. okt. 15. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Add onnmagad!Ne felelj meg masoknak!Nem mondom hogy legyel bunko,csak legyen sajat ened!Amit nagyon akarsz,azt csinald is meg!Ez jobban bejon majd talan..Mi lanyok nem szeressuk ha valaki annyira a kedvunkbe jar,az mar unalmas is tud lenni es azert hagynak el!erted mar???
2013. okt. 15. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Mások boldogok? Másnak barátnője se volt soha életében. Más az aluljáróban lakik, majd megdöglik a TBC-től, és attól fél, hogy pár hónap múlva halálra fagy.

Próbáld már észrevenni, hogy nem te vagy a legszerencsétlenebb a világon.

2013. okt. 15. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert nekik összejött az élet és az olyan szerencsétlen fa--oknak mint te meg én meg a többi kis millióak meg NEM!!!
2013. okt. 15. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Korosztály függő, de a "szemétkedés" néha jobban bejön, mint az, ha valaki rendesebb.

Vagy akkor értékeli a csaj, mikor már nem vagy neki, mert eszébe jut, hogy te nem verted át.

Túlgörcsölöd magad. Tarts egy kis szünetet és ne foglalkozz senkivel és semmivel. Aztán térj vissza Önön magadhoz.

2013. okt. 15. 08:17
 5/8 A kérdező kommentje:
már nem is nagyon akarok barátnőt. dühös vagyok és kiégett
2013. okt. 15. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
i know what you feel bro..
2013. okt. 15. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:

"eddig minden barátnőmnek próbáltam a kedvében járni, mindent megadni, és megfelelni nekik"

Pontosan ez a hiba! MAGADNAK akarj megfelelni, és a MAGADNAK megfelelő partnert megtalálni! Ne rendeld alá magad senkinek, mert akkor egy pitiző öleb leszel, akit ennyire is tartanak majd!

"mások miért olyan boldogok?"

Azért, mert ők nem a lelkük kiárusításával akarják megvásárolni a boldogságot. Ha mindig megfelelni akarsz, akkor tulajdonképpen azt akarod bizonyítani, hogy jó szolgája leszel a csajnak, gyakorlatilag könyörögsz, hogy befogadjanak. Ne alázkodj meg, légy önmagad. Ha egyedül, akkor egyedül!

Megtartani egy partnert úgy lehet, hogy a partnered fel tud rád nézni, teljes és értékes emberként tekint rád. Ha te azzal akarsz egy csajt lenyűgözni, hogy ugrálsz, ahogy ő fütyül, akkor te egy csicska vagy, egy használati tárgy, amit el lehet dobni.

Na most ezzel én nem azt mondom, hogy innentől a nőknek legyen kuss a neve, és legyél egy önző, beképzelt bunkó. Azt mondom, hogy legyen gerinced, legyen tartásod! Ne feküdj le semmilyen önző kis bálkirálynő lábtörlőjére csak, hogy szóba álljon veled. Legyél határozott, légy FÉRFI!

2013. okt. 15. 09:44
 8/8 anonim válasza:

Két dolog:

1., Ez az állandó megfelelési kényszer komoly lelki probléma. Szakember segítsége nélkül nem fogod tudni kezelni! Keress egy JÓ pszichológust. A legfontosabb, hogy amikor beszélsz vele azt érezd, hogy bármit elmondhatsz neki, és hogy megért Téged. Magyarul jól érezd magad vele és bízzál benne. Ez nagyon nehéz, mert attól, h valaki elvégzett a Bölcsészkaron egy pszichológusi szakot még nem feltétlenül JÓ pszichológus!!! Erre születni is kell. (Empátia.) Addig keresd, amíg meg nem találod a TE embered.

2., Kineziológusra is szükséged van, aki ki tudja szedni belőled a régi kudarcos esetek miatti blokkokat belőled.

Ő a kiégettségre is segítség lesz.

+1 Vannak pszichológus-kineziológusok, Ők a tutik! :)

Ne add fel!

2013. okt. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!