Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerzés, de hogyan?
Összefoglalom a lényeget, hogy ne kelljen sokat olvasni (hátha több tanács jön):
van egy lány, régen kölcsönösen szerettük egymást (nem voltunk együtt), hiányzik.
Mivel kapcsolata van, próbáltam elfelejteni és más lányok után nézelődni, de amióta ismerem, valahogy semilyen lánnyal nem akarok, vagyis inkább nem tudok értelmesen beszélgetni. Nem is akarom megismerni valami miatt őket.
Azt hittem az idő előrehaladtával, ez elfog tünni, de nem. Ugyan ritkán látom ezt a lányt, de amiért most elkezdtem újra törni magam az az hogy:
- képtelen vagyok kiverni a fejemből, hiába van itt a hosszú idő
- elég gyenge kapcsolatban él (szinte biztos hogy szakítani fognak hamarosan, már pletykák is keringenek)
Csak azért olyan megbocsátó, mert nem akar egyedül lenni (kissé szeretethiányos, meg álmodozó).
De az a baj, amikor találkozunk, akkor is csak köszönünk egymásnak és annyi. Fogalmam sincs hogy tudnák csak beszélgetni vele, mert ha én szólítóm le őt, ő az aki "bepirul" és kiesik a világból, emiatt elsiet, ő meg sose fog.
Kellemetlen a helyzet nekem is, mert pasia van (még).
Egyébként nem szedném szét őket, de ő 18 a pasia meg 25 3 vagy 4 éve vannak együtt, és szarra se becsüli a lányt, csak lukra játszik. Engem meg is bántott miatta anno, de hajlandó lennék ezt is elfelejteni, csak sülne ki valami jól. Bármi hasznos hozzászolásnak örülnék, köszi előre is!
nem haragszok, jól esik hogy írtad (még ha negatív is), de nem tudom melyik részéből szűrted ezt le. De egy kis kiegészítés (ha olvasod légyszi ezt is reagáld le):
A pasit rajtakapták az ex csajával, félreérthető helyzetben, csupán sikerült kimagyaráznia úgy, hogy a kérdésben szereplő lányon kivül senki nem hitte el. Ez a konfliktus miatt, az összes barátnőjével megszakadt a kapcsolata.
1 hete elméletileg szakított vele a lány, azonban a pasi visszakönyörögte magát és megint "eteti".
Múltkor egy egyik klubban szintén egy lánnyal ivott valamit, bár ez annyira nem létfontosságú, de én ezt személyesen is láttam.
Én azért hagytam el őt, mert megharagudtam amikor ők összejöttek, sőt akkor nagyon meg is bántott, már akkor amikor ők megismerték egymást. Pont akkor amikor mi kicsit összevesztünk komolyan. 14 vagy 15 éves lehetett, amikor 2 hét alatt ágyba juttatta a srác, ez aztán tényleg megbecsülés.
Én egész végig szerettem, meg követtem az életét, kivéve az utóbbi 1 évben. (itt akartam elfelejteni). Én lekopnék róla, ha ő azt mondaná nekem hogy "boldog" és hogy "nem" akar engem, de én nem ezt látom rajta. Legalábbis ami a boldogságot illeti, egyébként meg tuti hogy sejti hogy még mindig szeretem.
inkább azzal keserítetek el, hogy nem teljesen értitek amit írtam.
Én voltam az első szerelme, ami évekig kitartott (ez biztos forrásból van) + láttam is rajta. Én pont ezért szerettem bele.
Barátot sose látott bennem, nem is voltunk barátok. Mi ha beszéltünk akkor mindig csak flört volt. (általában hülyeségekről).
Épp ez az, hogy most nem tudom hogy mi van. Ha azt írjátok hogy most nem jövök be neki valószínűleg, akkor oké, de hogy a múltból olyan következtetéseket levonni... (lehet én írtam rosszul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!