Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány elfogadja a palacsintámat a suliban akkor tetszek neki?
Figyelt kérdés
Megkínáltam lekvárossal azt nem szereti, a kakósat megdicsérte milyen ügyes vagyok.2013. okt. 14. 22:44
11/18 anonim válasza:
Ki mondta, hogy ez rossz ötlet?:D Csak azt írtuk, hogy ez még közel sem biztos.
12/18 anonim válasza:
hé-hé nem mondtam hogy rossz ötlet
de ennyiből nem lehet megtudni :)
14/18 anonim válasza:
De senki sem mondta,hogy baj,vagy,hogy rossz ötlet! :)
Jó ez,csak.pusztán annyi,hogy ne bízd el még magad.
15/18 anonim válasza:
Vigyázz ne legyél túl kedves velük és ne hordozd a tenyereden mert nagyon rába*zol!
16/18 anonim válasza:
Én is szeretem a palacsintát és főleg a kakaósat... áhh.
De a szívemet ennyivel nem lehet megnyerni. Ez még azért kevés szerintem, így önmagában.
(amúgy szívesen fogadok adományokat palacsinta formájában)
;)
17/18 anonim válasza:
Fogadd el te is az ő palacsintáját!
Király Sanyi: PALACSINTAAA! :P
18/18 Kati Tibor válasza:
Ja persze nagyon tetszel nki legközelebb süsé neki sütit és utána fektesd le biztos hogy nagyon fog neki tetszeni a dolog :D.Ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!