Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kozositik ki szegeny lanyt? Tobbi lent
Anyukamnak a testverenek van egy kislanya aki 3 osztalyos. Nagyon kedves,aranyos illemtudo visszahuzodo kislany. A vele egykoru kislanyok nem nagyon baratkoznak vele..ennek oka szerintem az lehet,hogy normalis (tanul orarol orara,segit a szuleinek meg nekem, nem jar nagyon ki inkabb hasznosan tolti az idejet,de persze ez nem aszt jelenti,hogy egyaltalan nm jar ki.
Van egy fiu ikertestvere aki pont a lany szemelyisegenek az elentetje(nem visszahuzodo..) Mind minden korosztalyban naluk is van egy bekebszelt kisliba akinek a szemelyisege "kivagyok en" jelegu.." penteken en kisertem el a lanyt a vallasorara mivel az anyukaja delutanos volt,es nkm is arra volt dolgom szoval elvittem..azelot egy 10 perce befontam a hajat parkete fonasba mivel szep hoszzu szoke haja van,erre fel a tobbi lany nem hordja igya hajat es lemontam...lattam a kislanyon,hogy valami bantja..estefele attmentem hozzajum es lattam,hogy az anyukaja oleben sir,hogy o miert nem olyan mind a tobbi lany..
Ezzen a szituacion hogy tudnem segitenni? Sokat csufoljak szegenykemet..peddig olyan szep es koteleseg tudo es engedelmes kislany...Ti mit tennetek az en helyembe? Az anyuka mar monta a gyerekeknek h hagyak abba de meg azert se..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!