Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a "barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a "barátság extrákkal" jellegű kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az elgondolás úgy néz ki, hogy adott két barát akik épp egyedül vannak. Unalmas óráikban és nehezen fékezhető testi vágyaik enyhítésére használják egymást mindaddig, míg valaki nem akad horogra.

Ezt én a valóságban így tapasztalom:

Adott két barát, ahol az egyik már egy ideje szerenté kedvesének megnyerni a másikat, csak túl mulyán a dologhoz, vagy épp nem kedvezett eddig neki a bolygók állása... tök mindegy, szóval az egyik fél már egy ideje áhítozik a másik szívére és testére, és most adott a lehetőség hogy belemásznak egy majdnem párkapcsolatba. A szerelmes fél reménykedik abban ,hogy ezzel közelebb kerülnek egymáshoz, és a másik fél is rájön, hogy ők ketten jó csapatot alkotnak és szerelmük így kiteljesedik a történet végén... És akkor jön a pofára esés, mert eldobják mint egy koszos rongyot, és érzelmileg még jobban behabarodott a másikba.

Eddig mindegyik általam ismert barátság extrákkal erről szólt.

2013. okt. 14. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egészségükre, de én soha nem mentem és nem is mennék bele ilyesmibe.
2013. okt. 14. 18:54
 13/15 anonim válasza:
Nálam most épp ez a helyzet én 17/F ő 21/L egy társaságba vagyunk és néha összejárunk nincs semmi gond nálunk evvel ugyan úgy elvagyunk.
2013. okt. 14. 19:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ... többségeteknek igaza lehet hiszen valamelyik fél többet fog érezni csupán barátságnál utána néztem kicsit ...
2013. okt. 14. 20:24
 15/15 A kérdező kommentje:
igazatok volt... végül is azért tettem fel a kérdést mert én is benne voltam egy ilyen kapcsolatban...de csak voltam mivel mindkettőnk részéről szerelemmé alakult a barátság .. és ez még a jobbik eset,hogy mindketten szeretjük egymást szóval szerencsésnek mondhatom magam :D
2013. nov. 3. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!