Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a fiú barátom, és a párom nagyon dúrván féltékeny, mit tudok tenni?
Midig is fiú barátaim voltak, és a páromat nagyon nagyon szeretem, de ő folyton féltékeny rám, ha a barátaimmal lógok hívogat, és nem igazán barátkozik velük, pedig bemutattam őket! A barátaim is elhozzák a barátnőjüket, el szoktak fogadni, és kész.
De a párom esélyt se ad! Már vagy fél éve vagyunk együtt, de most választanom kéne??? Ha azt kéne fogalmam sincs kit választanék! A barátaim és a párom is nagyon, nagyon fontosak!
Lányok, ha a barátotok elutasítaná a barátnőtöket?
Szét akarok ikább szakadni!!! Nagyon fáj ez a helyzet!
ÜLjetek le őszintén beszélgetni.
MOndd el mit érzel és h szeretnéd ha megismerné jobban a barátaidat. Pont azért h le tudja győzni a féltékenységét. De ha ígysem enged nem biztos h megéri feladni minden haverodat egy srácért. Mert teljesen ki fog sajátítani. Ha szétmentek nagyon egyedül fogsz maradni.
22/f
mi is igy voltunk...
ő az én barátaimmal nem akarsz találkozni se,ha találkoztunk véletlen,akkor se beszélt velük...
én az ő haverjaival is összebarátkoztam,elvagyok velük is..onnantol rájuk is féltékeny,meg mindenre aminek farka van...(igen,még a macskára is ha 5percnél többet ölelgetem:D)
nekem párom mindennél fontosabb,elég sok "barátrol" lemondtam miatta,buli nélküle nincs,napközben meg nem tud ellenőrizni,azt megprobálja elfogadni,hogy napi 24 órát nem tudunk együtt lenni,de igy is minden este kismillioszor elmondom neki,hogy csak őt...
de ugyanugy féltékeny...de énis,ugyhogy tökéletes...néha egymás agyára megyünk,de ez van,igy imádom...
barátok meg...egy idő után mind eltünik...
nekem a párom a legjobb barátom is egyben,ez forditva is igaz,és nekünk ez igy jó:)
működik elég régóta...
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is nagyon fontos a párom, és leghőbb vágyam, hogy a barátaimmal ÉS vele együtt bulizzak. Ha Ő nincs ott, akkor a barátok hiányoznak, ha a barátaimmal, akkor meg Ő.
Ha a barátaimat nem fogadja el, akkor valahol engem sem, úgyhogy egyértelmű, hogy ha választanom kell a barátaimat választom. De mindenképp szomorú döntés, nagyon szomorú.
ha nem őt választod,akkor mégsem szereted mindennél jobban...
az hogy szeret téged,még nem kell hogy azt jelentse,hogy el kell fogadnia a barátaidat...
énis imádom a párom,de ahogy ő sem szeret jópár barátomat,énsem az övéi közül jopárat...
volt rá példa,hogy finoman szolva,megtiltottam,hogy tovább haverkodjanak...idegesitett...csak a hülyeségre vették rá...megértette,alkalmazkodott...ahogy énis jopár emberkét eltávolitottam magam körül...
mert MINDENNÉL fontosabb nekem...
tizenévesen még nehéz megérteni,később már nem
meg beállitottság kérdése
barátok jönnek mennek,lakhelyváltoztatással eltünik szinte 90%-uk...
9:59 voltam
Mond meg neki hogy ha féltékenykedik előbb utóbb el fogod hagyni. Egy barát sokkal fontosabb párt meg bármikor bárhol találhatsz. Részvétem.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!