Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltunk . Vizben szexeltünk. Mennyi az esélye annak hogy valami baj történt? :s
Figyelt kérdés
Együt fürödtünk és nem birtunk ellenálni és hát szeretleztünk. de úgy csináltuk hogy mindig max olyan 10-15 mp-ig csinálta aztán kivette és jó alaposan kiöblitettem magamból midnent ,és "őt" is lemostuk ..és ezt párszor. nem ment el belém . iszonyu hülyeség volt tudom , soha többet nemcsinálok ilyen , nagyon félek:S...mennyi az esélye hogy terhes leszek?2009. nov. 10. 17:45
1/14 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem kellett volna légyszi ne basszátok le a fejem , igy is nagyon rossz :(
2009. nov. 10. 17:46
2/14 anonim válasza:
Szia nagyon sok esélye van. Nem baszlak le meg sztem senki nemfog nem vagyunk az anyukád. Viszont egy 72 órás tabi sztem jól jönne!?
4/14 anonim válasza:
igen, lehetsz terhes - még ha kisebb is az esélye, mint "szárazon".
az helyett, hogy ide írogatsz nem jutott eszedbe véletlenül, hogy terhességi tesztet is vehetnél?
5/14 anonim válasza:
Vegyél terhességi tesztet és kiderül! Mi innen nem tudunk
és szerintem nem is lenne értelme) százalékokban beszélni.. :/ drukkolok
6/14 A kérdező kommentje:
de miért olyan sok ? nem ment el és mindig ki is mostam magamból mindent alaposan rövid időközönként...miért nagyon sok ??:S
2009. nov. 10. 17:50
7/14 anonim válasza:
kicsi prüntyő bogaram!
ne itt kérdezgess, mert mi azt nem tudhatjuk, hogy terhes vagy- e, avagy sem. vegyél tesztet!
8/14 Andrewka válasza:
Mert annyira nem tudod kitisztítani magad.
SZépen ballagjatok el az ügyeletes patikába és vegyetek egy esemény utáni tablettát biztos ami zicher.
22/f
9/14 anonim válasza:
nem valószinű , hogy terhes vagy de csinálj tesztet a biztonság kedvéért
10/14 anonim válasza:
Értelmi intelligencia jelentkezett. a terhességi teszt csak 1-2 hét múlva fogja kimutatni. Nődoki a legbiztosabb. a Teszt néha nem valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!