Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének ha 19 évesen teherbe esnétek?
Megtartanátok ha a gyerek apja semmiben nem tamogatna és egyedül kéne felnevelned?
Mielőtt azt hinné valaki én nem vagyok terhes csak pár napja azon gondolkozom mi lenne ha megtörténne.
Nem tudom, mivel képtelen vagyok férfiként teherbe esni.
De ha nő lennék, akkor valószínűleg nem, ha csak nincs valami állásom, bár 19 évesen igen kevés embernek lehet normális állása. Túl fiatal még az anyaságra...szerintem elvetetném, akármennyire fájna...
körülmény függő. Meg nemcsak a felnevelés és abortusz között választhatok. Örökbe is adhatom.
Bár én nagyon félek az anyaságtól. Nem lennék jó anya, túl önző vagyok hozzá.
Én is lehidalnék :D
Amúgy én nem tartanám meg.
Gyereket csak akkor,ha 100%-ig jó élete lenne.
Így,ilyen fiatalon ez önzőség.
Lehetőség:
- megtartani: felnevelni szülők segítenek, de sok mindenről le kell mondani, és a gyerek egy csoda sok anyának.
- örökbe adni: valakiket ezzel boldoggá tehetnél, nehéz a kötődést szülés után megszüntetni.
- elvetetni: Tovább tudod fejleszteni a karriered, de nem könnyű feldolgozni az eseményt és mint minden műtétnek, ennek is vannak hátulütői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!