Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja most? Nem értem a fiúkat.
Figyelt kérdés
Láttam egy srácot a suliban, mindig arra van órája ahol nekem, szóval viszonylag gyakran látjuk egymást. Ezalatt az egy hónap alatt mindig nézett, mosolygott stb. Komolyabban még nem beszéltünk, egyszer viccelődött velem.. Aztán látta, hogy ölelkeztem egy barátommal, de nem tudja hogy nem a pasim (bár azt sem, hogy az lenne).. Most pedig már rám se néz. (Amúgy 2 évvel alattam jár)2013. okt. 13. 17:44
11/32 anonim válasza:
Jah persze.Csak neked eshet rosszul.
Hagyd a srácot ha ilyen önző vagy!
13/32 A kérdező kommentje:
Nem csak magamra gondolok.. de nem vagyok olyan nagy szám. Inkább engem szoktak elutasítani, mintsem fordítva
2013. okt. 13. 18:04
14/32 anonim válasza:
Pff,még most is magaddal foglalkozol.
Mondom.Hagyd a fenébe.
15/32 A kérdező kommentje:
Kedves hogy minden előismeret nélkül leírsz.
Ha tudni akarod majd meg vagyok veszve érte, csak a tudat, hogy ennyi miatt már csak rám sem néz fáj. Ő is szokott más lányokkal csipkelődni, szóval nem értem miért fújja fel ennyire a dolgokat
2013. okt. 13. 18:07
16/32 anonim válasza:
A tudat?
Ember azt látta,hogy egy fiúval ölelkezel!
Minek fusson olyan csaj után akinek pasija van?Mit gondolsz magadról?!
17/32 A kérdező kommentje:
Azt ne mondd nekem, hogy más barátok nem szokták megölelni egymást
2013. okt. 13. 18:10
18/32 anonim válasza:
Annyira szeretem ezt az "jajj előítéletes emberek" dumát, meg hogy "nem is ismersz". Látod miket írkálsz. Ez mind a személyiséged jellemezi, a gondolatmeneted, az őrült elmélkedésed. Ha tetszik neked és akarod, látod hogy ő nem mer lépni akkor lépj te és ne picsogj itt nekünk!!!
19/32 anonim válasza:
Te buta vagy nagyon.
Azt látta,hogy a csaj aki tetszik neki egy fiúval ölelkezik.Szerinted mit érezhetett?
Nem is akar rád nézni.Minek fájdítsa a szívét?Téged akar,de azt látta,hogy egy másik srác megelőzte.
20/32 A kérdező kommentje:
Persze tényleg pofon egyszerű dolog leszólítani egy srácot önbizalomhiányosan...
2013. okt. 13. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!