Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok, akik úgy gondolják hogy soha de soha nem lesz barátnőjük?
nagyon sajnálom, hogy így gondoljátok.:( bár én lány vagyok, én is ezt hittem sokáig..., most 20 évesen van először barátom. Nagyon rossz ilyeneket olvasnom, amúgy is rossz kedvem van most, ezeket olvasva meg úgy szeretnék segíteni a hozzátok hasonlóknak. De innen csak annyit tudok mondani, hogy tényleg ne adjátok fel, és ne féljetek a nőktől, mert nem éri meg. Én értem,hogy sokan visszautasítottak titeket, de muszáj, hogy legyen olyan, aki nem fog. Csak magatok ellen vagytok azzal, hogy kiül az arcotokra az "úgyis elküldesz, de azért egy próbát megér, mert kétségbe vagyok esve" nézés. Nézzetek körül az utcán. Millió olyan párt látok, ahol a férfi nem egy adonisz,és van egy szép barátnője, csak tud valamit, valószínűleg a személyisége olyan.
Tudom, hogy könnyű ilyen tanácsokat adni, de ez az igazság. Gondolkozzatok el, hogy eddig hogy csináltátok, és vegyetek egy 180 fokos fordulatot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!