Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek a hosszú, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek a hosszú, vagy a rövid hajú pasik tetszenek?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg a félhosszú a nyerő nálatok?

2013. okt. 12. 20:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
rövid :) sokkal jobb :) és mekkora élvezet beletúrni :3
2013. okt. 15. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:
rövid...a hosszu nem pasiknak való;)
2013. okt. 21. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem a rövidhajuak jönnek be. Szerintem a hosszu b*zis
2013. okt. 23. 11:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem évekig csak a hosszú haj jött be. Aztán idén megismertem egy srácot, aki homlokegyenest más külsejű, mint az általam eddig preferált. Kreol bőrű és rövid, egyenes szálú, sötét haja van. Mióta őt ismerem, azóta fogalmam sincs róla, hogy tulajdonképpen milyen is az esetem :) Mert az biztos, hogy életemben nem vonzódtam még ennyire senkihez, mint hozzá.

Egy barátnőm pont fordítva volt ezzel. Ő az utóbbi típust kedvelte mindig, ellenben idén egy hosszú hajú delikvens csábította el nagyon galádul.

Szóval ezek alapján azt mondanám, hogy nem számít, milyen hosszú valakinek a haja, csak legyen kisugárzása.

24/N

2013. okt. 23. 11:12
 15/21 anonim válasza:
Èn is egyetértek, azzal, hogy nem a haj fontos(azt le is lehet vágatni, meg is lehet növeszteni) ellenben legyen jó társaság :D
2013. okt. 23. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy mi számít hosszúnak. Nekem az jön be, ha legalább akkora, hogy rendesen bele lehessen túrni, és ezen felül. A félhosszú a tuti, hátközépig érőnél azért ne legyen hosszabb, mert az már gáz, ha segget tud vele törölni.
2013. okt. 23. 11:45
 17/21 anonim válasza:
Nagyon szeretem a hosszúhajú srácokat :) Persze ha rövid a haja de olyan a személyisége és kisugárzása hogy beleszeretek akkor nem baj, de alapvetően a hosszúhajú srácokba könnyebben beleszeretek :)
2013. okt. 30. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Változó, mindhárom lehet istenkirály. Én erre a területre külön érzékeny vagyok, ha vastagszálú, szép színe van, és dús, akkor... doesn't matter, one size fits all :D
2013. nov. 1. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Félhosszú és a hosszú a legjobb, szerintem iszonyatosan dögös egy pasin. A rövid sosem tetszett, bár még bármi lehet. Mindenesetre ha választhatok akkor egyértelműen az első két lehetőség.

21/L

2013. nov. 25. 22:56
 20/21 anonim válasza:
ha ápolt akkor CSAK IS HOSSZÚ :3 olyan Jacob-os :3:3:3
2014. jan. 7. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!