Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a hosszú, vagy a rövid hajú pasik tetszenek?
Nekem évekig csak a hosszú haj jött be. Aztán idén megismertem egy srácot, aki homlokegyenest más külsejű, mint az általam eddig preferált. Kreol bőrű és rövid, egyenes szálú, sötét haja van. Mióta őt ismerem, azóta fogalmam sincs róla, hogy tulajdonképpen milyen is az esetem :) Mert az biztos, hogy életemben nem vonzódtam még ennyire senkihez, mint hozzá.
Egy barátnőm pont fordítva volt ezzel. Ő az utóbbi típust kedvelte mindig, ellenben idén egy hosszú hajú delikvens csábította el nagyon galádul.
Szóval ezek alapján azt mondanám, hogy nem számít, milyen hosszú valakinek a haja, csak legyen kisugárzása.
24/N
Félhosszú és a hosszú a legjobb, szerintem iszonyatosan dögös egy pasin. A rövid sosem tetszett, bár még bármi lehet. Mindenesetre ha választhatok akkor egyértelműen az első két lehetőség.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!