Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szívösszetörés után meddig nyalogatjátok a sebeiteket? Belevágtok az életbe vagy begubóztok? Lehet szó szakításról, egy barát árulásáról vagy egy tragédiáról.
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 15:25
1/13 anonim válasza:
A te szívedet törték össze, vagy te törted össze másét?
2/13 A kérdező kommentje:
Mindkettő és egyik sem. Mindkettő volt már, de nem most :)
2013. okt. 12. 15:29
3/13 anonim válasza:
Min. 6 hónap után kezd gyógyulni a lelkem, de azután is vannak még szomorú perceim.
4/13 anonim válasza:
én becsavarom magam egy lepedőbe és visszavonulok aludni az elefántcsonttornyomba.
5/13 anonim válasza:
én ‘nyalogattam‘ kb 2napig.. utánna elhatároztam h felállok és megmutatom neki h túlkevés ahoz h engem padlóra tegyen..barátokat kerestem meg minden. látta mikyen jól elvagyok és megkeresett :D
6/13 anonim válasza:
semeddig.. :D
már régen leszoktam erről.. nagyon rossz így is szóval rosszabb nem igen lehet így pozitívan állok az ilyen dolgokhoz... szakítás,baráti árulás..--> legalább kiderült.
7/13 anonim válasza:
Én begubózok jó hosszú időre és vagy fél évig emberek közé sem megyek.
8/13 anonim válasza:
Már rég túlvagyok az ilyesmiken. Ha szakít velem a csaj, megrántom a vállam, és megyek vissza Tyrian 2000-t nyomatni. Nem adom meg neki azt az örömöt hogy könyörögjek neki. Egy lány se érdemli meg.
9/13 anonim válasza:
Váltakozik ez a 2 állapot, van úgy hogy egyik nap begubózok, aztán másnap belecsapok vmibe, majd utána megint visszavonulok. Teljesen soha nem gubózom be, mindig rámjön az az érzés, hogy tudodki fog szomorkodni..
10/13 anonim válasza:
én nagyon sokáig, nem egészséges... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!