Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy nem néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy nem néz rám többként, mint barát?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm suliból, eddig nem beszèlgettünk, màr messze dolgozik. Most valahogy interneten elkezdtünk beszèlgetni, egèsz napokat àt tudunk chatelni. Nekem nagyon szimpatikus, nagyon kedves, aranyos fiú, csak itt a "problèma", hogy nèha túl aranyos, a stílusa ilyen. Nem tudom, hogy hozhatnàm elő belőle, hogy mit gondol rólam, gondol-e ràm mint Nő, vagy csak mint ismerős/baràt.

2013. okt. 6. 23:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsànat, 19/N
2013. okt. 6. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű.

Ha érdeklődik, akkor érdeklődik. A férfiak a nők jelenlétében "megpuhulnak" kedvesebbé válnak ösztönösen, mivel nem felpofozni készül a csajt, hanem megszerezni érzelmileg/testileg.

A kérdés az hogy mennyire érdeklődik, és te mennyire érdeklődsz felőle?

Mert csak, sima beszélgetés az úgy csak barátkozás. Ha rákérdez, hogy mit szeretsz, mi érdekel, mit csinálnál szívesen és hasonló, akkor az már érdeklődés.

2013. okt. 6. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszt! A mit csinàlnék szívesen, mi èrdekel, ilyesmik, ezeket a köröket màr lefutottuk, de valahogy nem èrzem felőle sajnos, hogy -úgy- èrdeklődni, ès nem ejt el semmi olyat szót, bàrmit, ami utalhatna vonzalomra:)

Sajnos, pedig nekem nagyon szimpatikus, külsőre is.

2013. okt. 7. 12:19
 4/6 A kérdező kommentje:
* èrdeklődne
2013. okt. 7. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor játssz vele, úgy mint ha már a barátnője lennél. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Csak, hogy kihozd belőle azokat a reakciókat.

- Ha lefagy de folytatná: lehet hogy hülyeséget fog mondani, de ez a "többet akarok én is" reakció.

- Mint pasi reakció: "látom ugyanazt akarjuk"

Férfi-Nő között sosincs semleges vonzalom. Csak ki kell hozni, hogy megmutatkozzon. :)

2013. okt. 7. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, hogy Férfi és Nő közt nem lehet semleges viszony. Ma terelgettem a beszèlgetèsünket olyan irànyba, ès mintha vevő lenne rà, nem hàrít:)
2013. okt. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!