Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan nő aki a keményebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan nő aki a keményebb férfiakat szereti és neki ilyen párja van az akkor is vele marad, ha az általa tökéletesnek tartott férfi valami baleset kapcsán elveszti a lábát vagy a karját?

Figyelt kérdés
Vagy ha cukorbetegség vagy érszűkület miatt már nem megmenthető végtagot (legtöbb esetben lábat) kell amputálni.
2013. okt. 12. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
mindkét betegségtől impotens lesz. :(
2013. okt. 12. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

nőfüggő. Ha a testen volt a prioritás, akkor sanszos, hogy továbblép.

Ha több is volt kapcsolatban, akkor maradhat is. Sok tényező függvénye az ilyen döntés.

2013. okt. 12. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Énnekem nem konkrétan az olyan nagyon kemény pasik jönnek be, de ha szeretek vkit, akk is szeretném, ha nincs lába vagy ilyesmi...
2013. okt. 12. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a páromat és bizton állítom, hogy nem hagynám el csak ezért, pedig imádom a testét és a rendíthetetlenségét is. Ha balesetet szenved és/vagy valamilyen betegség következtében elveszíti valamelyik végtagját az jó eséllyel nem az ő hibája. Mellette lennék mindenben, ismerem annyira hogy férfiasan kezelné ezt a helyzetet is, amint a nehezén túl van.

Amivel megtudná ölni a kapcsolatunkat az az lenne, ha megsem próbálna lélekben felállni a földről, folyton nyalogatná a sebeit és kilátástalannak tartaná évek múlva is az életét. Segítenék neki bármiben, de hosszú éveken át ezt az önsajnálatot nem tudnám elviselni. Pozitív ember vagyok, hiszek abban, hogy bármi is történik az élet megy tovább és igen, lehet ezt úgy is nézni, hogy nem maradt ott abban a balesetben, csak a lábát veszítette el, avagy nem halt bele abba a betegségbe, csak egy karja bánta... Ezt a nézetet a párom is osztja. Az rendítene meg csak a szerelmemben és a belé vetett hitemben, ha az első nagy sokk után képtelen lenne feldolgozni a helyzetet és nem látna többé előre.

2013. okt. 12. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Nem hiszem ,hogy olyan kemény férfi az akinek cukorbetegség miatt amputálni kell a lábát... Volt már ilyen a családban nem a levegőbe beszélek! Az lusta változtatni nem hajlandó, gyenge akaratú ember.

Ha normálisan étkezne MÁR ENNYI is elég lenne akkor nem kéne amputálni. Plussz ha mellé még mozogna napi 20 perc kocogás akkor biztos ,hogy elkerülhető lenne.

De én akit ismertem az még erre sem volt hajlandó... Inkább zabált és feküdt...

Erről ennyi a véleményem. Nyilván egy öreg bácsinál más a helyzet de itt most nem erről van szó. Ha más okból kéne amputálni akkor sem viselném el mert fóbiám van ettől sajnálom...

2013. okt. 12. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ a veszteség után, h áll a férfi a dolgokhoz!

Ha megtörik akkor lehet lelép a nő, de ha van benne kitartás és kemény marad és nem adja fel akkor a nő meg se érzi a dolgot.

2013. okt. 12. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, akkor is vele marad, mert a jelleme attól ugyanolyan kemény marad.
2013. okt. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!