Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet? (:
Pénteken a volt barátommal egy helyre megyünk bulizni ,
arra gondoltam , hogy a szokásosnál jobban kicsípem magam , hogy feltűnjön neki , hogy milyen jól nézek ki (:
Arra gondoltam , hogy :
-Farmer szoknya , csizma vagy még nem tudom milyen cipő.
-Arany vagy fehér mellény .
Alá : Fekete pulcsi , kicsit mellkidobósabb fölső.
-Új fajta smink
-Vasalt haj .
Szerintetek ez így jó lesz ? (: Vagy buta ötlet ?
16/L

énsem értem ezt a sok gyökeret:D
ha valakin farmerszoknya van azmár kur-va? ti mivan veletek? ti csak garbóbajártok? meg mell alatt kezdődő és boka felett végződő farmerban?:D
mekkora álszent emberek vannak itt, tejóég.....elmondom h énsem hordok szoknyát, abszolút, de nem vetem meg azt aki hord. elvégre nő, és a nők hordanak. (oké, bocs, lány, nem nő, mert ezen biztos kiakadna pár gyökér hogy a 16 éves azmég nem nő:D, de ők már nők, akik ide irogatnak, érett és tapasztalat nőőőőőőőőőőőőők...:D:D:D)
semmi baj a ruhaddál. de ha hideglesz ne vegyél fel szoknyát, mer fázni fogsz és elvan rontva az egész randi :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!