Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet? (:

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet? (:

Figyelt kérdés

Pénteken a volt barátommal egy helyre megyünk bulizni ,

arra gondoltam , hogy a szokásosnál jobban kicsípem magam , hogy feltűnjön neki , hogy milyen jól nézek ki (:

Arra gondoltam , hogy :

-Farmer szoknya , csizma vagy még nem tudom milyen cipő.

-Arany vagy fehér mellény .

Alá : Fekete pulcsi , kicsit mellkidobósabb fölső.

-Új fajta smink

-Vasalt haj .

Szerintetek ez így jó lesz ? (: Vagy buta ötlet ?

16/L

2009. nov. 10. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

énsem értem ezt a sok gyökeret:D

ha valakin farmerszoknya van azmár kur-va? ti mivan veletek? ti csak garbóbajártok? meg mell alatt kezdődő és boka felett végződő farmerban?:D

mekkora álszent emberek vannak itt, tejóég.....elmondom h énsem hordok szoknyát, abszolút, de nem vetem meg azt aki hord. elvégre nő, és a nők hordanak. (oké, bocs, lány, nem nő, mert ezen biztos kiakadna pár gyökér hogy a 16 éves azmég nem nő:D, de ők már nők, akik ide irogatnak, érett és tapasztalat nőőőőőőőőőőőőők...:D:D:D)

semmi baj a ruhaddál. de ha hideglesz ne vegyél fel szoknyát, mer fázni fogsz és elvan rontva az egész randi :D

2009. nov. 10. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ma szoknyába voltam csak azért fáztam mert egy barom kocsis jó gyorsan jött az úton és lese szarta lefröcsköl-e :) azthittem befagy a p*ncim úgy fáztam egésznap...Ammm, hát ha visszakarod kapni jólesz ez így, de ha nem akarsz semmit ne húzd az agyát..:)
2009. nov. 10. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Bazzmeg,mennyi hue kocsog van.Most miert lenne ribanc,hogyha igy oltozik?a valtozatossag mindig kell es bizti a fiu is eszreveszi,hogy xainibb v. az atlagosnal de azert ne vidd tulzasba;)
2009. nov. 10. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Maradj onmagad es a stilusodhoz megfeleloen "oltozz ki"
2009. nov. 10. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!