Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet? (:
Figyelt kérdés
Pénteken a volt barátommal egy helyre megyünk bulizni ,
arra gondoltam , hogy a szokásosnál jobban kicsípem magam , hogy feltűnjön neki , hogy milyen jól nézek ki (:
Arra gondoltam , hogy :
-Farmer szoknya , csizma vagy még nem tudom milyen cipő.
-Arany vagy fehér mellény .
Alá : Fekete pulcsi , kicsit mellkidobósabb fölső.
-Új fajta smink
-Vasalt haj .
Szerintetek ez így jó lesz ? (: Vagy buta ötlet ?
16/L
2009. nov. 10. 13:03
1/14 anonim 

válasza:

Miért kínzod szegény srácot? :)
2/14 anonim 

válasza:

Naná, ha kurv@nak öltözöl, az mindig nyerő.
3/14 anonim 

válasza:

Szerintem buta ötlet. Na most mit teszel?
5/14 anonim 

válasza:

jobban jársz ha úgy öltözöl fel amiben igazán jól érezheted magad. ha úgy öltözöl fel mint egy ribi azzal csak elriasztod és nem lesz semmi. mindegy, hogy a volt pasid vagy nem. ja és ne is játszd meg magad, mert az ő szemében nem te lennél és az is gondot okozhat.
6/14 anonim 

válasza:

csináld, aztán ha lese szar, még neked lesz rossz :D:D istenem, ezt a sok gyagyás ember:D feltűnési viszketegség:D
7/14 anonim 

válasza:

Ez egy átlagos feltöltözés buliba,oda mindeki így kicsípi magát,sőt még jobban....de amúgy miért újra akarod kezdeni?
8/14 anonim 

válasza:

Nem attol fog eszre venni, mert ket tenyernyi ruha es 5 kg smink van rajtad...
9/14 anonim 

válasza:

Felakarod szedni vagy nem ez a kérdésed?
10/14 anonim 

válasza:

A farmerszoknya + fehér mellény az miért k*rvás?
Szerintem csinos leszel, nyugodtam öltözz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!