Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog van, amiért büszke vagy magadra?
Figyelt kérdés
Akármi.. pl: szeretnek a csajok, szép vagyok, izmos vagyok, jól éneklek..2013. okt. 10. 21:08
22/40 anonim válasza:
Cukrász vagyok. Illetve annak tanulok...:$ ;) :DD
23/40 anonim válasza:
Én is jól szopok, eddig még sosem volt panasz rám, imádtak a pasik.
24/40 anonim válasza:
Cukrász vagyok. Illetve annak tanulok...:$ ;) :DD
25/40 anonim válasza:
Az eszem, a pénzem és a farkam. :)
Mind én növesztettem nagyra.
26/40 anonim válasza:
Én jól nyalok és büszke vagyok apámra, hogy egy néger méretű pöc*öm van, ja és tudok pezsgőt eperrel bekészíteni :D
27/40 anonim válasza:
Arra hogy egyszer sötétségbe fogom borítani a világot... :D
Hmm különösebben nagy teljesítményt szerintem nem nyújtottam sehol. Igaz, hogy a volt barátnőm az első alkalomról nem hitte el, hogy az volt az első, de ehhez azért hatalmas tudás szerintem nem kell. Lassan meglesz az első diplomám, de ez se kíván különösebb tehetséget. Talán ha kész leszek a könyvemmel, akkor elmondhatom, hogy arra az vagyok. :D
28/40 anonim válasza:
Arra, h nagyon mélyről fel tudtam magam küzdeni oda, ahol most vagyok.
30/40 anonim válasza:
Most ippeg egy másik emberre vagyok büszke, és a 8-asra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!