Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog van, amiért büszke vagy magadra?
Figyelt kérdés
Akármi.. pl: szeretnek a csajok, szép vagyok, izmos vagyok, jól éneklek..2013. okt. 10. 21:08
11/40 anonim válasza:
Voltam 1. a kategória toplistán...:D
Egyébként nem igazán tudom, talán az átlag feletti eszemre, bár ez azért egy picit szubjektív. Reális önképem van, szóval nem igazán lehet elvenni az önbizalmam rágalmazással. Ja, és tudok sajtos-szalámis melegszendvicset csinálni. :D
12/40 anonim válasza:
büszke vagyok arra, hogy kivittem a gta 5-öt
13/40 anonim válasza:
Büszke vagyok arra, hogy túlélem a gondjaimat, hogy nem teregetem ki másoknak a bajaimat, nem írom ki facebookra mint mindenki más. Büszke vagyok arra, hogy segítek másoknak, ha bajban vannak, hogy nem ítélek el egy embert a mássága, bőrszíne, kinézete, fogyatékossága miatt. Büszke vagyok arra, hogy vannak érzelmeim, mert már lassan csak ezek maradnak nekem. Büszke vagyok magamra, mert az elmúlt 4 év az életemben nagyon nehéz volt, de még mindig van erőm, és reménykedem, és ha kilépek ebből a helyzetből, tudom, hogy csak erősebb leszek.
14/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
11-es: háhá én még palacsintát is tudok sütni! xD (de azért most jobban esne egy olyan melegszendvics..)
2013. okt. 10. 21:19
15/40 anonim válasza:
Mindarra amit eddig elértem. Most kezdhetném felsorolni, de nincs értelme.
16/40 Pain for Pleasure válasza:
Képes voltam jó irányba változni a saját erőmből.
17/40 anonim válasza:
arra, hogy tudok normális és hűséges lenni, segítek másoknak, amiben csak tudok és tudok gófrit sütni :P :D
18/40 anonim válasza:
nagyon sokáig bírok egy lábon állni
19/40 anonim válasza:
jóképű vagyok sportos és okos, csak kár látni, hogy még ennél is jobb lehetnék, ha szorgalmasabb lennék.
20/40 A kérdező kommentje:
:D nagyon büszkék vagytok a főzéstudományotokra látom..
mondjuk azért az egy jó dolog :)
2013. okt. 10. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!