Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
egyaltalan nem! tul izmos, tul "envagyokamenogyerek" arca van, na meg azok a tetkok...!!! nemnemNEM
2/18 NyolcOne9 válasza:
Minden nő le fogja írni, hogy dehogy. ÁÁÁ, túl izmos, meg flegma. Fura mód az összes ilyen pasinak van nője. :)
3/18 anonim válasza:
az én izlésemnek túl izmos, ráadásul nem jönnek be a sötétebb bőrű pasik+túl bűnöző feje van
5/18 anonim válasza:
Nagyon! Két bibi van vele: fekete és kockahasú. Ha egy kicsit off-season-ösebb lenne a forma, 100%-os lenne. :)
6/18 A kérdező kommentje:
a fekete kizáró ok? :D
2013. okt. 10. 15:26
9/18 anonim válasza:
Nekem kizáró. Nem a klasszikus "rasszista" értelemben - engem nem vonzanak más rasszok hímtagjai. :)
10/18 anonim válasza:
jah amugy hazorzonek jo lenne XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!