Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam sose lesz kapcsolatom mar?
Szia!Semmiképp ne add fel :) Én ugyanígy voltam 21 és fél évesen, tényleg elegem volt a pasikból, szűz voltam és sosem volt még barátom (vagyis 16 évesen volt egy, de az nem igazán számít annak...), szóval már eléggé el voltam keseredve. Akkor jött egy srác, aki engem nem érdekelt, de én őt igen, elég kitartó volt..azóta vele vagyok, immáron 2 éve, és nagyon szeretem!
Egyébként akár hiszed, akár nem, a nővérem pont ugyanígy jött össze a jelenlegi barátjával, ő sem járt senkivel, ő is 21 éves szűz volt, és ő is egy olyan sráccal kezdett el járni, aki először nem is nagyon tetszett neki...most viszont odavannak egymásért (lassan 5 éve)! Szóval lehet, hogy hamarosan te is rátalálsz az "igazira"? :)
13 tételben blablablabla...
Van akinek nem jön össze, a rószaszínfelhő-kommandó telef_ssa közheyekkel az ilyen kérdéseket.
Hacsak nem vagy szimbióta, akkor egyedül is túl fogod élni...
Miért blablabla ha ez az igazság? Sajnálom, ha nem hiszed el, de velem és a nővéremmel tényleg így volt. De a te kedvedért nem fogok bizonyítékokat mutatni...
Igazából nem azt tanácsolnám a kérdezőnek, hogy álmodozzon, hanem hogy ne keresse görcsösen, meg ne csak abban, aki első ránézésre tetszik neki. Mert mi tesómmal pont hogy akkor találtuk meg, mikor egyáltalán nem számítottunk rá. Ha közhely, ha nem, nálunk így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!